Να αντικαταστησει τον αντιπεριφερειαρχη καρδιτσας ο αγοραστος

16:34 19/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Καρδιτσιώτης των Αθηνών
Μείζον θέμα για τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας προέκυψε με την επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου κ. Αλεξάκου στην Π.Ε. Καρδίτσας. Τα όσα αναφέρει ο Πασοκτζής υποψήφιος...
ότι ελέχθησαν μεταξύ αυτού και του αντιπεριφερειάρχη χωρίς καμία αντίδραση από τον δεύτερο, δημιουργούν ερωτηματικά για το ρόλο του και έχουν εξοργίσει παράγοντες της Ν.Δ. όχι μόνο της Καρδίτσας αλλά και της κεντρικής διοίκησης.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε. Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ
κ. Αλεξάκος ο οποίος υποστηρίζεται όπως ακούγεται από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Δ. Σιούφα και από άλλους τοπικούς βουλευτές της Ν.Δ. επισκέφτηκε τον κ. Τσιάκο. Μετά τη συνάντηση εξέδωσε μία ανακοίνωση υμνολόγιο για τον εαυτό του με την οποία αποδίδει πολλούς από τους "ύμνους" στον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας. Εμείς παραθέτουμε ολόκληρη την επιστολή στο τέλος του κειμένου για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα. Τα δικά μας ερωτήματα είναι τα εξής:
1) Τα είπε αυτά ο κ. Τσιάκος στον κ. Αλεξάκο;
2) Αν δεν τα είπε από τις 11/4 μέχρι και σήμερα γιατί δεν έβγαλε μια ανακοίνωση διάψευσης, λέγοντας ότι αυτά δεν ισχύουν;
3) Να υποθέσουμε ότι είναι βάσιμες οι φήμες για συνεργασία Αγοραστού - Αλεξάκου - Τσιάκου; Αν δεν ισχύουν οφείλει ο κ. Αγοραστός να ανακοινώσει αμέσως την αντικατάστασή του Αντιπεριφερειάρχη.
Σημείωση: Διαβάστε το κείμενο και ειδικά τα υπογραμμισμένα σημεία.

Επίσκεψη Αλεξάκου στην Π.Ε. Καρδίτσας

Το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας, κ. Φώτης Αλεξάκος, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας», όπου είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο.
Η συνάντηση μεταξύ του υποψηφίου Δημάρχου και του Αντιπεριφερειάρχη έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο κ. Τσιάκος αναγνώρισε το σημαντικό έργο που επιτελέσθηκε κατά την διάρκεια της θητείας του κ. Αλεξάκου ως Νομάρχης, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος στηρίχτηκε σε αυτό για να προσθέσει κι όχι να αφαιρέσει ώστε να παραχθεί έργο υπέρ των πολιτών του Νομού. Επίσης έδωσε έμφαση στην αναγκαιότητα της συνεργασίας των δύο βαθμών της Αυτοδιοίκησης, η οποία, όπως τόνισε «θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές από όποια θέση μας τάξουν οι πολίτες».

Επίσης αναφέρθηκε θετικά στην συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της παρούσας θητείας, η οποία είχε στόχο πάνω απ όλα την παραγωγή έργου κι όχι την αρνητική κριτική. Στη συνέχεια, ο κ.Τσιάκος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα του κ. Αλεξάκου και των συνεργατών του, αναφέροντας ότι εισπράττει θετικά μηνύματα για τον ήπιο και διαλλακτικό τρόπο που ασκεί την προεκλογική του καμπάνια
Keywords
Τυχαία Θέματα