Να αυξηθουν σε... 7 οι τηλεοπτικες αδειες ζητησε ο β. λεβεντησ!

12:35 10/7/2016 - Πηγή: Fimotro
ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Κ.
Την θέση του υπέρ της απλής αναλογικής επανέλαβε ο Β. Λεβέντης στο ''Ακραίως'' με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ προσθέτοντας ότι ''Τσίπρας και Μητσοτάκης είνα δικτάτορες γιατί θέλουν 50 έδρες χωρίς να...
αντιστοιχούν στον λαό. Την ίδια στιγμή τόνισε, σε σχέση με τις τηλεοπτικές άδειες, ότι ΄'αν κλείσουν κανάλια, θα γίνουμε περίγελος στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον Β. Λεβέντη:
Είναι
ηθικό θέμα να προσφύγουμε άμεσα σε εκλογές. Είναι υποχρέωση που έχει ο πρωθυπουργός. Οφείλει αυτή η Βουλή η καινούρια θα είναι χωρίς μπόνους, και αυτός βγήκε με μπόνους, να επισπεύσει τη διαδικασία. Θέλω την απλή αναλογική
Ο Β. Λεβέντης τόνισε, επίσης, ότι ο λόγος που δεν δίνουν το χέρι Μητσοτάκης - Τσίπρας είναι η ελπίδα ότι θα βγει αυτοδύναμος ο Μητσοτάκης.
Υπογράμμισε, επίσης, ότι η κ. Γεννηματά είναι ''δεκανίκι της δεξιάς''.
Σε σχέση με τις τηλεοπτικές άδειες, ο Β. Λεβέντης υπογράμμισε ότι θα πρέπει να αυξηθούν σε επτά και να μην κλείσει κανένα κανάλι.
Οπως δήλωσε:
Να αυξηθούν στις επτά οι άδειες . Να μην κλείσουν. Θα τη διατυπώσω σε συνάντησή μας προσεχώς
Επτά είναι σοβαρές αιτήσεις. Θα το πω και στον Παππά σήμερα. Να μην φανεί στην Ευρώπη ότι κλείνουμε κανάλια. Να είναι όμως όλα διαφανή. Οσο δεν συμμορφωθούν εγώ θα κατεβάζω τον διακόπτη. Δεν νομίζω ότι ο Παππάς μπορεί να το κάνει. Εχει όμως πάρει ένα δρόμο χωρίς επιστροφή. Θα το λύσει όμως ο πρωθυπουργός. Αυτός πήρε την ψήφο του λαού. Ο χειρισμός πρέπει να είναι ωραίος και όχι αυταρχικός. Αν πάει να κλείσει κανάλι, θα γίνουμε περίγελος στην Ευρώπη.
Keywords
Τυχαία Θέματα