Μονο η οικογενεια βαρδινογιαννη μπορει να ξαναφτιαξει μεγαλο συλλογο τον παναθηναϊκο

09:34 28/8/2015 - Πηγή: Fimotro
EMAIL ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Ο ΠΑΟ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Αγαπητό Fimotro,
Είμαι και εγώ ένας από τους χιλιάδες Παναθηναϊκούς που πικράθηκαν με την χθεσινή διαπόμπευση και τον αποκλεισμό μας από τη...
μπυραρία της Καμπάλα. Εγώ δεν πρόκειται να σταθώ στους ποδοσφαιριστές (χρειάζεται να έχεις καλούς ποδοσφαιριστές για να κερδίσεις αυτή την ανύπαρκτη ομάδα;) ούτε στον προπονητή
(και χωρίς προπονητή να ήταν χθες ο ΠΑΟ θα έπρεπε να κερδίσει). Δεν θα σταθώ ούτε καν στη διοίκηση. Γιατί άλλο πράγμα διοίκηση και άλλο ιδιοκτησία.
Εγώ θα σταθώ στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ. Και δεν πρόκειται να προσβάλλω κανένα. Ούτε τον τωρινό πρόεδρο που μέχρι εκεί μπορεί, ούτε τους προηγούμενους που και αυτοί μέχρι εκεί μπορούσαν.
Ο Παναθηναϊκός δυστυχώς αλλά δεν ανήκει στα μεγάλα κλαμπ. Μπορεί στην Ελλάδα λόγω ιστορίας και φανέλας να συγκαταλέγεται στους μεγάλους συλλόγους, αλλά μεγάλος σύλλογος δεν είναι αυτός που παίρνει πρωταθλήματα μόνο στο μπάσκετ και πουθενά αλλού.
Μεγάλος σύλλογος είναι αυτός που πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα ανδρών και γυναικών και διαθέτει ένα οικονομικό υπόβαθρο για να στηρίξει τα ερασιτεχνικά αθλήματα, όπως είναι το Πόλο ανδρών και γυναικών, το βόλει ανδρών και γυναικών, η κολύμβηση, ο στίβος κλπ.
Δυστυχώς αλλά εάν αφαιρέσουμε τις επιτυχίες του Μπάσκετ (και εκεί αρχίζει και παίρνει κεφάλι ο Ολυμπιακός) μέχρι πέρσι, ο σύλλογος δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτα σε τίτλους και διεθνείς διακρίσεις. Και όταν εννοούμε απολύτως τίποτα, εννοούμε πραγματικά ΤΙΠΟΤΑ.
Υπάρχει λοιπόν θέμα με τον σύλλογο. Σοβαρό θέμα και πρέπει όλοι εμείς που αγαπάμε τον Παναθηναϊκό να το δούμε πολύ σοβαρά.
Πάμε τώρα στο δια ταύτα. Υπάρχει αυτή την στιγμή πρόσωπο που θα μπορούσει να σώσει τον ποδσφαιρικό και τον ερασιτεχνικό Παναθηναϊκό με εξαίρεση την ΚΑΕ που βρίσκεται στα χέρια ενός νέου ιδιοκτήτη ο οποίος το προσπαθεί και στέκεται αξιοπρεπώς;
Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Μόνο η οικογένεια Βαρδινογιάννη μπορεί να ξαναφτιάξει μεγάλο σύλλογο τον Παναθηναϊκό. Κανένας άλλος Παναθηναϊκός δεν έχει το επιχειρηματικό μέγεθος για να τον κάνει ξανά μεγάλο και τρανό.
Μπορεί όμως η οικογένεια Βαρδινογιάννη να ασχοληθεί και πάλι με τον Παναθηναϊκό; Κατά την γνώμη με αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν ΟΧΙ. Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ομαδικά εξύβριζαν την οικογένεια αυτή με τα χειρότερα λόγια, αλήτες που δεν αγαπούσαν την ομάδα ή παρασύρθηκαν από δήθεν σωτήρες που τελικά εξαφανίστηκαν εν μια νυκτί.
Το συμπέρασμα; Ο αθλητισμός στην Ελλάδα είτε αυτός είναι επαγγελματικός είτε είναι ερασιτεχνικός χρειάζεται το μαύρο και το άσπρο. Το κόκκινο και το πράσινο. Τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Με όλο τον σεβασμό στις άλλες ομάδες, ο Ολυμπιακός ζει για να κερδίζει τον Παναθηναϊκό και ο Παναθηναϊκός να κερδίζει τον Ολυμπιακό. Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια είναι άρρωστο. Αλλά γι αυτό δεν φταίνε οι αντιπάλοι μας. Φταίνε όλοι αυτοί που δεν είχαν καταλάβει την αξία της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό και τον αθλητισμό γενικότερα.
Ευχαριστώ πολύ...
Νίκος Ησαάκης
(Χημικός)
Keywords
Τυχαία Θέματα