Μονο εαν ορισει πρωτο κοινοβουλευτικο εκπροσωπο τον καραμανλη junior θα πεισει ο κυριακος οτι εχει διαθεση για ανανεωση

10:27 13/1/2016 - Πηγή: Fimotro
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΕΙΝΑΙ... ΚΟΥΤΣΑ ΑΛΟΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
Πολλά ακούγονται για τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους που θα ορίσει ο νέος αρχηγός της ΝΔ. Ακούστηκαν τα ονόματα του Δένδια, του Βορίδη, του Γεωργιάδη, του Χατζηδάκη, της Κεφαλογιάννη μέχρι και του Πλακιωτάκη
το όνομα ακούστηκε άσχετα εάν ήταν προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ!
Σεβαστά...
πρόσωπα όλα αυτά, αλλά με πολύ κακό παρελθόν. Όλοι διετέλεσαν υπουργοί, έχουν βασική ευθύνη για την κακή πορεία του τόπου, δεν αποτελούν προοπτική και επιλογή ανανέωσης αλλά μια από τα ίδια.
Εάν θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματικά να περάσει καλά στον κόσμο της ΝΔ, σεβόμενος την ιστορία των Καραμανλήδων και της παράταξής του εμείς θα προτείναμε να ορίσει πρώτο κοινοβουλέυτικό εκπρόσωπο τον Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα. Τον Καραμανλή junior δηλαδή επειδή είναι νέο πρόσωπο, δεν συμμετείχε σε προηγούμενες κυβερνήσεις, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν νεότερες ηλικίες προς αξιοποίηση μέσα στη ΝΔ.
Την άποψή μας εκφράζουμε γιατί η ΝΔ εμπορεί να εξέλεξε νέο αρχηγό, αλλά το προϊόν είναι παρωχημένο και δεν δίνει καμία σοβαρή ελπίδα για τον τόπο.
Ο ίδιος ο νέος αρχηγός θα αποφασίσει τελικά...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα