ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ Α. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ

Μήνυση σε βάρος του Ανδρέα Βγενόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση υπέβαλε το πρωί της Τετάρτης στη Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης κατηγορώντας τον για...
«λασπολογία», στο θέμα της κατασκευής του αθλητικού κέντρου του Παναθηναϊκού.

Ο κ. Βαρδινογιάννης αναφέρει στη
μήνυσή του ότι ο κ. Βγενόπουλος εν γνώσει της αναλήθειας των όσων λέει, ισχυρίστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου σε συνέντευξη Τύπου ότι η έκταση της Παιανίας στην οποία χτίστηκε το αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού «δόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού» εννοώντας ότι επρόκειτο για χορηγία.

Όπως αναφέρει ο κ Βαρδινογιάννης, η συγκεκριμένη έκταση ούτε χορηγία ήταν, αντίθετα αγοράστηκε με χρήματα της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ούτε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αποκτήθηκε, αντίθετα αγοράστηκε από ιδιώτες.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά την υποβολή της μήνυσης, ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης ανέφερε:

«Αναγκάστηκα να έρθω στην εισαγγελία για να καταθέσω μήνυση, διότι η λασπολογία έχει και τα όρια της. Δεν μπορεί κάποιος που γνωρίζει τα γεγονότα να κάθεται να λασπολογεί και να λέει ότι την Παιανία την έκανα με τη χορηγία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Απεναντίας, μόνο προσκόμματα είχα από την πολιτεία για την Παιανία.

Αυτό το οποίο συστηματικά γίνεται τα τελευταία χρόνια, να δηλητηριάζονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, για μένα είναι απαράδεκτο. Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα, έχει πάει το θέμα στη δικαιοσύνη. Γιατί κάποτε, πρέπει να υπάρξει ένας φραγμός, σε αυτής της μορφής τη λασπολογία, προκειμένου να αποκτήσει κάποιος αναγνωρισιμότητα».
Keywords
Τυχαία Θέματα