Μια διασταυρωση φοραδασ-γαιδαρου η αλογο-γαϊδουρας, σε τι διαφερουν απο την πολιτικη αιμομιξια των συριζα-ανελ;

12:30 12/7/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Τα μουλάρια συνδυάζουν χαρακτηριστικά των γαϊδουριών, όπως η υπομονή και επιμονή, και των αλόγων, όπως η αντοχή και η δυνατότητα μεταφοράς μεγάλων βαρών. Όταν ενοχληθεί, το μουλάρι μπορεί να «κλωτσήσει» πολύ δυνατά, προς κάθε κατεύθυνση…»...
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μπορεί να προκύψει από μια σεξουαλική επαφή με διασταύρωση-γονιμοποίηση δυο διαφορετικών συγγενικών ειδών; Σε πολλούς από εσάς βεβαίως το μυαλό σας θα πάει στο «Μουλάρι». Διασταύρωση φοράδας γαιδάρου, επιστημονικός όρος: Eguus Cabalus.

Υπάρχει και η άλλη πλευρά. Διασταύρωση αλόγου με γαϊδούρα, τότε έχουμε
το γαϊδουρομούλαρο η «γίννος». Τα χρωμοσώματα, για να δούμε και τις δυνατότητες της διασταύρωσης είναι: Άλογο 64, γάιδαρος 62 και «Μουλάρι» 63. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Αναρωτηθήκατε όμως τι μπορεί να συμβεί σε μια τέτοια διασταύρωση-γονιμοποίηση δυο πολιτικών κομμάτων όταν δεν είναι συγγενικά μεταξύ τους και δεν γνωρίζουμε ποιος έπαιξε το ρόλο της φοράδας και του γαϊδάρου η του αλόγου και της γαϊδούρας;

Εδώ τα πράγματα είναι μπερδεμένα, γι΄αυτό και το πολιτικό «υβρίδιο» που βγήκε από τη «γέννα», είναι μεταλλαγμένο από τη διασταύρωση των δυο κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δεν είναι ούτε «Μουλάρι» ούτε «γίννος», διότι το «βουβοκέφαλο μωρό» που πρόκυψε από αυτή την παράφυση επαφή, έχει μύριες όσες αρρώστιες. Είναι τόσο μεταδοτικές που σε διάστημα 18 μηνών πρόσβαλαν ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία που κινδυνεύει από «τύφο» . Μνημόνια… μνημόνια… μνημόνια…Και μετά τι;

Μάλλον το «σπέρμα» η τα «ωάρια» της διασταύρωσης θα ήταν μολυσμένα και έκαναν τη ζημιά στο μωρό που βγήκε «βουβοκέφαλο». Γι΄αυτό πρέπει να προσέχουμε τις παράφυση διασταυρώσεις, μέχρι να βρεθεί καλύτερο πολιτικό σπέρμα και ωάρια διασταύρωσης συγγενικών πολιτικών χρωμοσωμάτων χωρίς μεταδοτικές ασθένειες.

Λίγο δύσκολο βέβαια γιατί με «Μουλάρια» και «γίννους» δεν μπορούμε να έχουμε αναπαραγωγή. Και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο. Πολύ περισσότερο με πολιτικά …σπέρματο-ωάρια της σημερινής πολιτικής αιμομιξίας!!!

Έτσι σε επόμενη εκλογική αναμέτρηση-διασταύρωση-γονιμοποίηση σπέρματο-ωαρίων δεν θα έχουμε «πολιτικά» μουλάρια και γίννους λόγω …στειρότητας(!). Ας ευχηθούμε να υπάρχει ένα η δυο καθαρόαιμα άλογα-φοράδες «Ράτσας» για να τραβήξουν το κάρο από το βούρκο…. αφού τα Μουλάρια-Γαϊδουρομούλαρα(γίννοι) αδυνατούν να βγάλουν το κάρο από το βούρκο που το εγκατέλειψαν(!!!).

Άλλωστε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αυτοπροσδιορίζονται με «βόθρους», και «βοθροκάναλα» όταν μιλούν, πριν βουτήξουν τη γλώσσα στο μυαλό τους.
Keywords
Αναζητήσεις
διασταυρωση αλογου με γαιδουρα, διασταυρωση φοράδα με γαιδαρο
Τυχαία Θέματα