Σκληρη απαντηση του παπαχρηστου στις απειλες παππα - σπιρτζη

"ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ" Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ
Σκληρή απάντηση δίνει σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος, στους δύο υπουργούς της Κυβέρνησης, Νίκο Παππά και Χρήστο Σπίρτζη, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα μετά τα όσα αποκάλυψε στη στήλη του σχετικά με την δράση των...
δύο υπουργών, στοιχεία που προέκυψαν, κατά τον δημοσιογράφο από την ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ Λ. Αυγενάκης και περίεργη δραστηριότητα κυβερνητικών στελεχών.

Η απάντηση του δημοσιογράφου που δημοσιεύεται σήμερα
στη στήλη του έχει ως εξής:

«Παρέλαβα χθες το απόγευμα κυβερνητική ανακοίνωση υπό τον τίτλο «Δήλωση Νίκου Παππά και Χρήστου Σπίρτζη σχετικά με το συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας τα Νέα. Αφορά το χθεσινό δημοσίευμα της στήλης σχετικά με τα όσα απίθανα – όπως κατ’ επανάληψιν σημείωνα – ανέφερε σε ερώτησή του ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης Ε. Αυγενάκης. Οι δύο υπουργοί, αφού εμπλέκουν, επιεικώς θα αναφέρω… το γάλα με την Καβάλα, όπως ας πούμε τον ανελέητο αγώνα που διεξάγουν νυχθημερόν κατά της διαπλοκής και άλλα ηχηρά παρόμοια, απειλούν να εφαρμόσουν κατ’ εμού υποθέτω την προσφιλή… τακτική Καμμένου: ήτοι, προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Φυσικά, μπορούν να το πράξουν άνευ ετέρας. Αλλά τους διαφεύγει κάτι. Ότι λάθος πόρτα χτυπούν αν πιστεύουν ότι δι’ αυτού του τρόπου θα αποφύγουν τον έλεγχο. Σε ό,τι δε με αφορά, «σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα