ΜΕΝΕΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ...

17:10 14/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Από το : gavros.gr
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραμένει στον Ολυμπιακό όπως προέκυψε από τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη συνάντηση μεταξύ του ισχυρού άνδρα του Θρύλου και του Ισπανού τεχνικού παραβρέθηκε και ο εκπρόσωπος του...
"Τσινγκούρι", Ινιάκι Ιμπάνιεθ, όπως επίσης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε
έφτασε στα γραφεία κ. Μαρινάκη στις 14.00 και μερικά λεπτά αργότερα άρχισαν τη συζήτηση για την απάντησή του. Ο Ισπανός τεχνικός ξεπέρασε τα εμπόδια και είπε το "ναι" στον πρόεδρο του Ολυμπιακού για να συνεχίσει να προπονεί και του χρόνου την ομάδα, οδηγώντας τη στη διεκδίκηση των στόχων της, όπως και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν και για τα θέματα που αφορούν στον Θρύλο της επόμενης σεζόν, σχετικά με τον σχεδιασμό της ομάδας και στις 16:13 ο Βαλβέρδε αποχώρησε από τα γραφεία του προέδρου, όπου έγινε το ραντεβού. Ο Ιμπάνιεθ, όμως, παρέμεινε σε αυτά, προφανώς για τα τυπικά.

Η ενημέρωση που υπήρξε από εκπρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη, προς τους εκπροσώπους του Τύπου που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία είναι ότι όλα είναι καλά, όλα κλεισμένα, και ο Ισπανός συνεχίζει στον Θρύλο με το υπάρχον συμβόλαιο. Καμία δήλωση και καμία τοποθέτηση δεν πρόκειται να γίνει. Οι επίσημες ανακοινώσεις που θα επιβεβαιώσουν και τυπικά την παραμονή του Βαλβέρδε στο Λιμάνι θα γίνουν την Κυριακή στην φιέστα με τη Λάρισα στο Ναό.
Keywords
Τυχαία Θέματα