Με ''θορυβο'' θα αποχωρησει η ζωη απο τη βουλη...

12:01 22/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Με «θόρυβο» θα αποχωρήσει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου από το κοινοβούλιο καθώς φέρεται αποφασισμένη...
να εκμεταλλευτεί το τελευταίο δεκαήμερο που της απομένει ως Πρόεδρος της Βουλής και ως βουλευτής για να συντηρήσει όλα τα ανοικτά «μέτωπα».

Είναι ενδεικτικό ότι κατά την χθεσινή συνάντηση με τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη ο οποίος της παρέδωσε τα αποτελέσματα των εκλογών
βρήκε την ευκαιρία να αφήσει για μια ακόμα φορά αιχμές κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκοπή Παυλόπουλου για τον τρόπο που λειτουργεί.

Σε σόου επίσης μετέτρεψε και την... μονόλεπτη επίσκεψη της στην Προεδρία, παραδίδοντας τον φάκελο των αποτελεσμάτων χωρίς να ανταλλάξει κουβέντα με τον κ. Παυλόπουλο.

Εκτός αυτών η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν προτίθεται να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εργασίες της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους που θα πραγματοποιηθούν από τις 22 μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου. Η διαδικασία θα ξεκινήσει με κλειστή συνεδρίαση σήμερα Τρίτη και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι δημόσιες συνεδριάσεις.

Πηγές αναφέρουν ότι η κυρια Κωνσταντοπουλου θα υπερασπιστεί το έργο της επιτροπής, θα επισημάνει την ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας της και απο την επόμενη Βουλη και θα διαμηνύσει στην κυβερνηση να μην εγκαταλείψει την μάχη για την διαγραφή του «παράνομου και επονείδιστου» χρέους.
Keywords
Τυχαία Θέματα