Με… πλαστικές σφαίρες η ομιλία του αλέξη τσίπρα στην κ.ο. του συριζα εναντίον κυριάκου μητσοτάκη!

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, χειροκροτήθηκε χαλαρά από πολλοί λίγους δυο μόνο φορές, σαν να έκαναν και αυτοί αγγαρεία!!! Κάτι που ήταν αδιανόητο άλλες εποχές, όταν στην αίθουσα της γερουσίας, καθίσματα και «ντουβάρια» έτρεμαν από χειροκροτήματα,

ενθουσιασμό και επευφημίες για τον αρχηγό!

Αγένεια, η αδιαφορία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρωθυπουργό και αρχηγό τους κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κ.Ο.; Είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσουν οι ίδιοι οι βουλευτές. Και τούτο διότι είναι η πρώτη φορά που τον αγνόησαν παντελώς η έκαναν ότι δεν ακούν. Δεν ξέρω αν απευθυνόταν σε κωφάλαλους, πάντως όχι σε βουλευτές.

Αποκορύφωμα; Το τέλος της ομιλίας(!!!). Τέτοια αγένεια στον αρχηγό δεν έχει ξαναγίνει. Να μην σηκωθεί ούτε ένας βουλευτής όρθιος… να τον χειροκροτήσει με πάθος όπως στο παρελθόν; Τέτοια αγένεια στον αρχηγό σας; Αλέξη όπως φαίνεται δεν σε πιστεύουν ούτε οι βουλευτές σου με αυτά που τους λες. Άλλαξε «λογογράφο» μήπως και έχεις καλύτερη τύχη σε επόμενη ομιλία σου.

Τέτοιο παραλήρημα και «μίσος» για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τη ΝΔ με ένα κρεσέντο, ότι θα καταστρέψει την Ελλάδα, και εσείς τα κάνετε όλα τέλεια, ούτε ένα… νήπιο εν τη ρύμη του λόγου του δεν θα μπορούσε να εκστομίσει. Ποιος σου έγραψε αυτές τις «μπουρδολογίες»; Κάνεις επίθεση στη ΝΔ και τον αρχηγό της ότι ζητάει εκλογές;

Αλέξη πρέπει να σοβαρευτείς. Εσύ τι έκανες ως αντιπολίτευση; Δεν ζητούσες συνέχεια εκλογές και μάλιστα καταψήφισες τον ΠτΔ για να πάμε πρόωρα στις κάλπες; Ο λαός, η κοινωνία την οποία κορόιδεψες με κατάργηση μνημονίων και αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις τα ξέχασες; Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη και κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα τα κάνατε… γαργάρα; Τις καθημερινές τραγωδίες σε ελληνικές οικογένειες, αυτοκτονίες και διακοπή ρεύματος δεν τις βλέπετε;

Βγάλτε τις «παρωπίδες» και κοιτάξτε στα μάτια τον ελληνικό λαό και πέστε του την αλήθεια. Φτάνει το ψέμα και οι φρούδες… ελπίδες!!! Με 30ντάχρονα και 28χτονα κορίτσια, πρωθυπουργικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη και «μπούρδες» θα λύσεις τα προβλήματα; Βάλτε λίγο μυαλό εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ η δώστε την ευκαιρία στον λαό να αποφασίσει ποιος θέλει να τον κυβερνήσει!

Στην ομιλία της Κ.Ο. παρότρυνες τους βουλευτές σου να πάνε στην επαρχία και να δώσουν τη μάχη για την αλήθεια. Αλέξη, μην τους εκθέτεις έτσι αβίαστα. Τώρα δεν υπάρχουν ντομάτες, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυγά γιαούρτια και τούρτες.

Μην ανησυχείς όμως. Έχεις και θαυμαστές που σε θεωρούν έξυπνο «ηγέτη» και σοβαρό!!! Ένας από αυτούς είναι και ο πρώην υπουργός της ΝΔ Θόδωρος Ρουσόπουλος. Μιλώντας χθες στον ΣΚΑΙ-δεν γνωρίζω αν μιλούσε ως πρώην υπουργός της ΝΔ, «καθηγητής» η δημοσιογράφος-σού έπλεξε το εγκώμιο με τα καλύτερα λόγια για την… εξυπνάδα σου.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, σέβεται και τιμά σε προσωπικό επίπεδο και τον Νίκο Παππά. Τον «ανθρωπό» σου. Τον γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια. Όπως είπε, είναι και οι δυο-Ρουσόπουλος-Παππάς-παιδιά της Καισαριανής και παλιοί φίλοι. Διευκρίνισε βέβαια, ότι ο Παππάς είναι μικρότερος. Έμεναν και στην ίδια πολυκατοικία όπως ανέφερε.

Λέτε ο Παππάς να ήταν μαθητής του Ρουσόπουλου, αφού είναι γνωστό ότι ο Θοδωρής έχει τις ίδιες ρίζες; Πάντως ο Παππάς πρέπει να ήταν πιο έξυπνος, διότι μπήκε στο πανεπιστήμιο πήρε πτυχίο συνέχισε στο εξωτερικό. Ο Θοδωρής έμεινε με το λύκειο. Τώρα, αν αργότερα έμπλεξε με την πολιτική και πήρε κάποιο «χαρτί-πτυχίο» από ανοιχτά πανεπιστήμια και έγινε και «καθηγητής»ε! όπως και να το κάνουμε ή πολιτική και μάλιστα όταν είσαι και υπουργός έχεις και τα τυχερά σου!

Τι συμπτώσεις αλήθεια! Ο ένας alter ego του Καραμανλή στο ίδιο πόστο-επικρατείας και πανίσχυρος-φόβος και τρόμος υπουργών-και ο άλλος του Αλέξη Τσίπρα με τα ίδια αποτελέσματα. Κυριάκο τ΄ακούς; Κοίταξε να μην τριτώσει το κακό!

Keywords
Τυχαία Θέματα