Με μια αποφαση παρωδια-ντροπη(!) του δς ο «τοκετος» bbc = δτ-νεριτ(!!!)

12:44 20/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,Σας είχαμε ενημερώσει από προηγούμενες αναρτήσεις, ότι σύντομα θα δίναμε στη δημοσιότητα την απόφαση παρωδία του ΔΣ της ανύπαρκτης και προβληματικής ΝΕΡΙΤ, μετά από ασέλγεια και κυοφορία πολλών μηνών. Διαβάστε... με προσοχή την απόφαση και θα καταλάβαιτε τη δημόσια τηλεόραση ονειρεύτηκαν όλοι αυτοί η ψυχασθενείς(!).

Ο «τοκετός» που πάει να γεννηθεί μέσω της ΕΡΤ, κινδύνευσε πολλές φορές με αποβολή. Οι κορυφαίοι όμως «γυναικολόγοι» με τη βοήθεια της «πολιτικής» επιστήμης, κατάφερναν με διάφορα αντιβιοτικά να μην αποβάλλει το κυοφορούμενο «μωρό!!!».Μετά την 11η Ιουνίου που έγινε ο βιασμός της ΕΡΤ, έγιναν πολλές προσπάθειες σύλληψης και κυοφορίας με αυτόν τον τρόπο. Ασέλγεια και βιασμοί είχαν την τιμητική τους. Κυβέρνηση , υπουργοί, 153 βουλευτές, μάλιστα 32 από αυτούς της ΝΔ, ζήτησαν και πέτυχαν μαζί με τον Παντελή Καψή, και Σαμαρά-Βενιζέλο το «βιασμό» της ΕΡΤ με τη βοήθεια των ΜΑΤ.
Τελικά μετά από τόσους βιασμούς, έγινε η σύλληψη(!). Ο υπέρηχος όμως έδειξε, ότι το παιδί θα γεννηθεί προβληματικό , αν τελικά έρθει στη ζωή. Μπροστά σε έναν τέτοιο κίνδυνο, ο κορυφαίος γυναικολόγος Παντελής Καψής, με αναπληρώτρια την κ. Αικατερίνη Ευαγγελάκου και βοηθούς Γ. Προκοπάκη, Θ.Καρούνο, Ν. Ξανθούλη και Ν. Πολυζωγόπουλο, αποφάσισαν, να προχωρήσουν σε καισαρική, μέσα στο Μάρτιο αν μέχρι τότε δεν αποβάλλει. Οπότε και θα παραιτηθεί ο κ. Καψής, μετά τη γέννα θέλοντας να προλάβει τα χειρότερα (επιβίωση λόγω προβλημάτων του νεογέννητου μωρού!!!), πριν γίνει παραβίαση του 9μήνου, όπως προβλέπεται από ένα «φυσιολογικό» τοκετό! Η αντιπολίτευση έχει δηλώσει ότι δεν αναγνωρίζει το κλείσιμο της ΕΡΤ, και το νόθο.. μωρό του «βιασμού»... .Θα ζητήσει ευθύνες...Μάλιστα προτίθεται να κάνει και τέστ DNA για να διαπιστώσει τον βιολογικό «πατέρα», αλλά με τόσους βιασμούς, αγαπητέ ΣΥΡΙΖΑ, και λοιποί αγωνιστές βιολόγοι δεν θα βρείτε άκρη... Θέλοντας να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για την απόφαση του ΔΣ, έκανα μια σύντομη έρευνα σε υπανάπτυκτες χώρες της Αφρικής, Λατινικής Αμερικής και στην κοντινή μας Αλβανία, για να δω, με τη διάρθρωση λειτουργούν, και τον αριθμό προσωπικού που έχουν οι δημόσιες τηλεοράσεις. Ομολογώ ότι έμεινα έκπληκτος με τον αριθμό των εργαζομένων και την λειτουργία των διαφόρων υπηρεσιών. Πάντως 618 άτομα συν 30, για να λειτουργήσουν δημόσια τηλεόραση δεν βρήκα πουθενά, ούτε υπηρεσίες που προβλέπει ο Ε.Κ.Λ, του φορέα.
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι η μεγαλύτερη εξαπάτηση, γίνεται με το ανταποδοτικό τέλος. Διότι 3 ευρώ κρατούσε η ΕΡΤ από τα 4,24 πριν. 3 περίπου θα παίρνει και τώρα η ΝΕΡΙΤ. Συγκρίνετε τα 2500 άτομα, τα 3 κανάλια ένα δορυφορικό 19 περιφερειακούς ραδιοφωνικούς και 5 πανελλαδικούς με έναν διεθνή, για Ομογένεια ναυτικούς, με τα.. 648 άτομα και άγνωστα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα του νέου φορέα. Καλά για τόσο ηλίθιο περνάνε τον Ελληνικό λαό;Τα μεγάλα θύματα εδώ, αυτής της απόφασης, είναι οι απολυμένοι-εργαζόμενοι της ΕΡΤ και κάποιοι διμηνίτες που «παρασύρθηκαν». Κουράγιο παιδιά, όσοι ασέλγησαν στην ελεύθερη φωνή θα πληρώσουν. Διαβάστε την απόφαση του ΔΣ και την επιστολή έγκρισης προσωπικού προς τον Παντελή Καψή και τα ξαναλέμε!
Keywords
Τυχαία Θέματα