Με δυο κειμενα ελλαδας και δανειστες στο eurogroup

13:53 25/6/2015 - Πηγή: Fimotro
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αμετακίνητη στις προτάσεις της που έχουν αναγνωριστεί ως βάση συζήτησης από τους Θεσμούς πριν από μερικές μέρες εμφανίζεται η...
Ελληνική κυβέρνηση η οποία κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 2.30 το μεσημέρι αυτές αναμένεται να καταθέσει αφού πρώτα τις εξειδικεύσει.

Από την πλευρά τους οι Θεσμοί αναμένεται να καταθέσουν δικές τους έγγραφες προτάσεις που μπορούν να αποτελέσουν βάση συμφωνίας.

Σύμφωνα με κυβερνητικό
αξιωματούχο οι ελληνικές προτάσεις αποτελούν μια άκρως ρεαλιστική προσέγγιση για άμεση συμφωνία στο πνεύμα της απόφασης του Eurogroup.

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει επιδείξει υπευθυνότητα και βούληση για λύση, τώρα είναι η ώρα που κρίνεται η υπευθυνότητα και βούληση του καθενός», ανέφερε χαρακτηριστικά κυβερνητικός αξιωματούχος.

Εως τη μία το μεσημέρι δεν είχε γίνει γνωστό το περιεχόμενο της πρότασης επί της οποίας θα γίνει η συζήτηση στο Eurogroup. Πάντως στην πρότασή της η Αθήνα επιμένει σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο στις φορολογικές εξαιρέσεις για τα νησιά ως μέρος των τροποποιημένων της προτάσεων.

Η συνάντηση, τρίτη κατά σειρά το τελευταίο 24ωρο, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους εκπροσώπους των θεσμών σε επίπεδο κορυφής, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα χωρίς συμφωνία
Keywords
Τυχαία Θέματα