Μαξιμου, δεν σας κανει πια για τιποτα το ομορφοπαιδο; (ημερα 14η )

10:02 19/2/2013 - Πηγή: Fimotro
ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ... ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ!!!
Γράφει ο InsiderΜαξίμου, Δεκατέσσερις μέρες ρωτάμε κάτι συγκεκριμμένο και το Ομορφόπαιδο δεν απαντάει. Μήπως χρεώνεστε και εσείς πλέον την σιωπή του; Να τα πούμε απλά και με...
στοιχεία:

Απόφαση του Νίκου Σίμου με ημερομηνία 23.1.2013 αναφερει:
"... ορίζουμε. σε αντικατάσταση του
κ. Ν. Μεγγρέλη, την κυρία Εύα Δημοβέλη-Μπούρα σε συνεργασία με το Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. κ. Ιωάννη Καλημέρη, να αναλάβουν άμεση την διαπραγμάτευση για την σύναψη συμβολαίων με τους νόμιμους εκπροσώπους των συνδρομητικών δικτύων, ώστε η ΕΡΤ να εισπράττει το μερίδιο της από τις συνδρομές που καταβάλουν οι συνδρομητές των δικτύων που επιλέγουν το πρόγραμμα της."
--------------
Απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ στις 24.1.2013, την αμέσως επόμενη μέρα, αναφέρει:
"Το ΔΣ της ΕΡΤ... αποφασίζει ομόφωνα να αναθέσει σε εταιρία με την οποία ήδη συνεργάζεται την είσπραξη των δικαιωμάτων της. Για την ανάθεση αυτή δεν θα επιβαρυνθεί η ΕΡΤ με οποιαδήποτε προμήθεια".

-------------
Πέμπτη 14.2 το βράδυ η ΕΡΤ κυκλοφορεί το εξής Δελτίο Τύπου:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη σημερινή (Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013), υπ’ αριθμ. 1075 συνεδρίασή του, ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:...Σε συνέχεια προηγούμενης απόφασης, ενημερώθηκε για τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της ανάθεσης σε εταιρεία – με την οποία ήδη συνεργάζεται η ΕΡΤ – της είσπραξης των δικαιωμάτων της για την διανομή και εκμετάλλευση του δορυφορικού σήματος της παγκοσμίως. Η ανάθεση αφορά στο μεταβατικό διάστημα από 5.9.2012 έως και την ανάδειξη του νέου αναδόχου στον υπό προκήρυξη διαγωνισμό...."
---------------
Παρασκευή 15.2 η ΕΡΤ κυκλοφορεί άλλο Δελτίο Τύπου για την ίδια συνεδρίαση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη χθεσινή (Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013), υπ’ αριθμ. 1075 συνεδρίασή του, ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:...Σε ό,τι αφορά στην είσπραξη των δικαιωμάτων της ΕΡΤ από τη διανομή του σήματός της παγκοσμίως (εκτός Ευρώπης), το Δ.Σ. αποφάσισε να μην παράσχει εξουσιοδότηση σε τρίτο για την είσπραξη χωρίς αμοιβή των οφειλόμενων ποσών, αλλά να διερευνήσει εναλλακτικές δυνατότητες για την απ’ ευθείας είσπραξη των δικαιωμάτων της ΕΡΤ, είτε μέσω δικηγορικού γραφείου των ΗΠΑ, είτε με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, το Δ.Σ. θα επανέλθει επί του θέματος για να ληφθεί τελική απόφαση σχετικά με τον τρόπο είσπραξης των οφειλόμενων ποσών, σε επόμενη συνεδρίασή του....---------------

Να σας υπενθυμίσουμε λίγο το ιστορικό: για έξι μήνες η ΕΡΤ έλεγε ότι τα έσοδα από την διανομή και εκμετάλλευση του δορυφορικού της σήματος παγκοσμίως θα τα εισπράξει η ίδια η ΕΡΤ και ανέθεσε την είσπραξη στους Τζώνη Καλημέρη και Νίκο Μεγγρέλη. Ο Νίκος Μεγγρέλης στις 23 Ιανουαρίου 2013 αντικαταστάθηκε από την Εύα Μπούρα με την απόφαση που δημοσιεύουμε.
Μετά από έξι μήνες η ΕΡΤ διαπίστωσε ότι η "εταιρεία" η οποία αναφέρεται στις αποφάσεις του ΔΣ και τα Δελτία Τύπου της ΕΡΤ έχει ήδη ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙ το χρήμα: δηλαδή, το έχει εισπράξει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, παρέλαβε επιταγές τις οποίες κατέθεσε στον λογαριασμό της και οι οποίες ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ.
Και τι κάνει; Αντί να στείλει τους κλέφτες στον Εισαγγελέα, αποφασίζει να βαφτίσει την ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ με νέο όνομα: "ΑΝΑΘΕΣΗ".

Το Fimotro ρωτάει - και θα συνεχίσει να ρωτάει μέχρι να πάρει απάντηση- κάτι πολύ απλό:
Θα αναζητήσετε ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και ενδεχόμενες ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ για αυτές τις αποφάσεις που συνιστούν επαναλαμβανόμενες απόπειρες ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ μιάς καραμπινάτης ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, την οποία ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ το Ομορφόπαιδο προσπαθεί να την βαφτίσει ... "ΑΝΑΘΕΣΗ";

'Η θα αποφασίσετε να την χρεωθείτε εσείς;

Γιατί εδώ πρόκειται για μιά βρωμερή υπόθεση που προκαλεί ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ που γράφουμε συνολική ζημιά σε περιουσιακά στοιχεία της ΕΡΤ άνω των ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ πρός ώφελος ιδιωτών.
Και αυτό χωρίς να συμπεριλάβουμε την μεταφορά πόρων ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ πρός τρίτους μέσω του Champions League, μεταφορά πόρων η οποία επίσης συνεχίζεται ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.
Το πως είχε στηθεί η ...αγαθοεργία από Παύλο Γερουλάνο, Θανάση Παπαγεωργίου, Γιωργανδρεα Ζάννο και Λάμπη Ταγματάρχη με την απόλυτη γνώση και έγκριση του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και γιατί συνεχίζει την αγαθοεργία το Ομορφόπαιδο, θα σας το εξηγήσει αναλυτικά το Fimotro τις επόμενες μέρες.
Θα ασχοληθεί κανείς σοβαρά με το θέμα; ή θα αφήσετε την θητεία του Ομορφόπαιδου στο Μαξίμου να ρίξει σκιές σε όλο το κτίριο;

Insider
Υ.Γ.1: "Ανάθεση ... Υπεξαίρεσης ... με Διαπραγματεύσεις": η νέα πατέντα της ΕΡΤ με σκοπό να τρελάνει Τρόικα, Σόιμπλε, FBI και Αμερικάνικη Εφορία (IRS) μαζί.
Υ.Γ.2: Ο "Γνώστης Οικονομικών με .... χρυσανθεμικό όνομα και... μοναστικό επίθετο που εδρεύει στο Μαξίμου", μήπως έχει ...άποψη για τις ευθύνες του Πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην υπόθεση αυτή;
Keywords
Τυχαία Θέματα