Μαξιμου, αρχισε μηπως να ακουει κανεισ;

09:27 7/12/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Insider
...ή μόλις καταλάβατε ότι στην ΕΡΤ ζει και βασιλεύει μιά συμμορία παρανόμων η οποία κανει ότι θέλει; Αλλοτε κατεβάζοντας απλώς τον διακόπτη - όπως στην ομιλία Σαμαρά στο Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο- και...
άλλοτε βαφτίζοντας τις παρανομίες ως νομιμότητα, με γνωμοδοτήσεις του υπερήλικα Νομικού Συμβούλου (ο οποίος, κάποια στιγμή, πρέπει επιτέλους να απολογηθεί ενώπιον "κρατικού λειτουργού με νομική παιδεία και αρμοδιότητα το ...νόμισμα"
για την ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΑ)
Τι γράφαμε στις 7 Νοεμβρίου; (βλέπε επισυναπτόμενο "Θέλει ο Insider να αγιάσει")
------------------------------" Και τι λένε τα ΕΡΤοπουλα και τα παραΕΡΤοπουλα, των οποίων το μισθό πληρώνει ο Ελληνικός Λαός; ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ με ασυδοσία και παντελή έλλειψη κοινωνικής ευθύνης, για μισθωτούς, συνταξιούχους, άνεργους, ανασφάλιστους και για κάθε Ελληνα που ανησυχεί για τη χώρα του ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. Ενώ τάχα ανησυχούν και απεργούν για αυτούς...
Εβαλε βέβαια ο Σίμος Κεδίκογλου τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του, όταν αποδέχθηκε τον συγκαλυμμένο εκβιασμό τουΚαλφαγιάννη, ότι "αν επιμείνεις στην τοποθέτηση του τάδε (ο οποίος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση δύο μέρες μετά την τοποθέτηση του), τότε θα σου συμβαίνουν τεχνικά ατυχήματα στην ΕΡΤ και θα σου πέφτει το σήμα".
(μη διανοηθεί κανεις να διαψεύσει την πληροφορία, ναμαστε ξηγημένοι εκ των προτέρων, έντάξει;)
Και αντί να τον τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί και να τον στείλει σιδηροδέσμιο στη ΓΑΔΑ και εν συνεχεία στο Μεταγωγών μαζί με τους παράνομους Πακιστανούς, "έφαγε" τον εκβιασμό. Και τώρα που ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ, τρώει και τη λοιδωρία από πάνω, ότι "έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του". Και την τρώει και ο ίδιος αλλά και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (τον Μουρούτη τον προσθέτουν για να ...πάρει το δημοσίευμα και να το δείχνει στον Σαμαρά...)
ΣΩΣΤΑ. Εβαλε ο Κεδίκογλου τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του αφήνοντας τον Καλφαγιάννη να ρυθμίζει τις τοποθετήσεις στην ΕΡΤ. Και βγάζει μαζί και τα μάτια της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ την ημέρα που την έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ."---------------------------------------

Γραφαμε δηλαδή ότι, αντί ο αρμόδιος υπουργός Σίμος Κεδίκογλου να διοικήσει την ΕΡΤ με αυστηρό γνώμονα την νομιμότητα την οποία έχει τόσο ανάγκη ο Ελληνικός Λαός να νιώσει ότι επιτέλους εφαρμόζεται στο "Σπίτι των Λαμογίων" που λέγεται Δημόσια Τηλεόραση, κάθεται και ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
Και τι άλλο γράφαμε ακόμη;
-------------------------------"Να δείτε πόσο - εύχομαι να βγώ ψεύτης, αλλά φοβάμαι πως όχι- περισσότερο μπορεί να αποδειχθεί οτι "έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του" στην περίπτωση του Υπερήλικα Νομικού Συμβούλου της ΕΡΤ, ο οποίος και σήμερα μοιράζει γνωμοδοτήσεις τις οποίες προσυπογράφουν τα στελέχη της διοίκησης της ΕΡΤ, με σκοπό να καταστήσει τους σημερινούς διοικούντες συνυπεύθυνους για τις δικές του αμαρτίες. (Νίκο Σίμο, ακούς;)
Keywords
Τυχαία Θέματα