Μαρινακης : ean στην ελλαδα επαιρνε τρια πεναλτι ο ολυμπιακος τι θα λεγατε ολοι;

ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ!
«Σήμερα σε όλη την Ελλάδα όλοι βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα! Είδαμε ότι στην Ευρώπη μπορεί να σε αντιμετωπίσουν επί ίσοις όροις! Να δουν 3 πέναλτι που είναι και να τα δώσουν όλα» τόνισε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης του...
Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Επίσης αποδείχθηκε ότι και ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει χωρίς να τα χρειάζεται!

Αξίζαμε την νίκη, καρδιοχτυπήσαμε αλλά από εκεί και πέρα να
καταλάβουμε όλοι στην Ελλάδα ότι αν σήμερα ο Ολυμπιακός έπαιζε για το πρωτάθλημα και έπαιρνε 3 πέναλτι και 3 αποβολές τι θα γράφετε όλοι; Ο καλύτερος κερδίζει και δεν πρέπει να του πετάνε λάσπη αλλά να είναι παράδειγμα προς μίμηση! Και στο ποδόσφαιρο και στην ζωή ο καλύτερος που δουλεύει και ξοδεύει κερδίζει και προχωράει στην δουλειά! Δεν θέλω να μιλήσω στους αντιπάλους που μιλάνε για κάθαρση γιατί το παρελθόν τους είναι διαφορετικό. Κι εγώ και ο Ολυμπιακός τρώμε λάσπη αλλά αυτό μας κάνει πιο δυνατούς! Έχουμε δουλειά ακόμη τίποτα δεν κρίθηκε. Είπα στους παίκτες ότι σήμερα ξεκινάμε. Να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πάμε μπροστά στο Τσάμπιονς Λιγκ»!
Σε ερώτηση για την κλήρωση της Δευτέρας τόνισε: «Η επιθυμία μου είναι οι παίκτες να δουλέψουν σκληρά μέχρι το επόμενο ματς. Όταν έχεις δύναμη και πίστη δεν φοβάσαι τίποτα. Καλό είναι να αποφύγουμε την Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν. Δεν μπορώ να διαλέξω. Μακάρι να μπορούσα».

Για τους βαθμούς που έδωσε στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός επισήμανε: «Ήταν μια μεγάλη βραδιά όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο! Μακάρι να κερδίσει και ο ΠΑΟΚ και να πάει μπροστά η Ελλάδα στην Ευρώπη. Άσχετα από την καθημερινή μας αντιπαλότητα. Η Ελλάδα υποφέρει πρέπει να βοηθήσουμε».

Στο φινάλε αφού ευχαρίστησε τον κόσμο ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε: «Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Ολυμπιακός»!
TAGS

Διάβασε περισσότερα στο: Μαρινάκης: Όποιος δουλεύει και ξοδεύει κερδίζει! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Keywords
Τυχαία Θέματα