Μανωλη μαυροματη εκανες φαουλ στην ερτ!

13:35 20/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Μετά την προδοσία του Αλέξη Κωστάλα, που δεν σεβάστηκε τον αγώνα των 2500 συναδέλφων του, που αγωνίζονται για μια ελεύθερη τηλεόραση, ήρθε να...
προστεθεί και ο Μανώλης Μαυρομάτης. Ο Αλέξης Κωστάλας στα 7... του χρόνια κατάφερε να απομυθοποιήσει την ίδια την ιστορία του και έναν μύθο γύρο από το προσωπό του.
Περιγράφοντας τις παγοδρομίες, και την έναρξη των χειμερινών αγώνων στο Σόσι έβγαλε τη μάσκα του από τον φορέα που τον ανέδειξε, διανύοντας την 7η... δεκαετία της ζωής του!!!

Λίγο σεβασμό σε φίλους και συναδέλφους, από το ανύπαρκτο «μόρφωμα»
ΔΤ-ΝΕΡΙΤ θα ήταν προτιμότερο από τη φωνή του. Αλλά «το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον».

Ο Μανώλης Μαυρομάτης, όπως και ο Αλέξης, αναδείχτηκαν μέσα από την ΕΡΤ, και όφειλαν να είναι κοντά στον αγώνα τους, αντ΄αυτού προτίμησαν τη προδοσία. Τι δουλειά είχες Μανώλη να βρίσκεσαι χθες το βράδυ, με «μαθητές» σου, στην περιγραφή του αγώνα Άρσεναλ-Μπαγιερν; Γιατί συναινείς σε μια παρανομία, που έχει καταδικάσει, η κοινωνία και όλος ο πολιτικός και επιστημονικός κόσμος;

Η ιστορία που άφησες στην ΕΡΤ, και η αγάπη σου δεν δικαιολογεί αυτή τη συμπεριφορά. Εκτός εαν έχεις Ευρωπαϊκές πολιτικές βλέψεις, με τις ρίζες και την φιλία με τον Αντώνη Σαμαρά που απέκτησες και θέλεις μέσα από την προβολή να έρθεις στο προσκήνιο. ....Τόντες, ούλα χαλαλίν σου!!!!!!

Όπως και να έχουν τα πράγματα, η εμφανησή σου σε αυτό το τηλεοπτικό «μίασμα», που ονομάζουν τα «λαμόγια» ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, πρόδωσες τους εργαζόμενους-απολυμένους της ΕΡΤ, και έχασες την εκτιμησή τους. Άντε γεια!
Keywords
Τυχαία Θέματα