Μαχαιρωματα και αλληλοκατηγοριες απο τους μνηστηρες της πηνελοπησ-νδ!(βιντεο)

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Δεν ξέρω αν θα εμφανιστεί κάποιος νέος Οδυσσέας να διεκδικήσει εκ νέου την Πηνελόπη, μετά το χθεσινό «φιάσκο-παρωδία» διεκδίκησης, από τους Αντίνοο, Ερύμαχο, Αμφίνομο, και Αγέλαο, που...
ήταν και οι επικρατέστεροι από τους εκατοντάδες μνηστήρες.

Το βέβαιο είναι ότι ο Τηλέμαχος, ο γιος του Οδυσσέα κάτι πρέπει να κάνει για να σωθεί η παράταξη και η Πηνελόπη να βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά του για να επικρατήσει ηρεμία και ευημερία στη χώρα μας. Είναι βαθύτατα λυπηρό και προσβάλει όλους τους νεοδημοκράτες, τα όσα συνέβησαν χθες σε μια ψηφοφορία
που δεν έγινε ποτέ.

Προσωπικά πιστεύω, ότι το θέμα ήταν καθαρά τεχνικό και σε καμιά περίπτωση δεν ήταν είχε δόλο αλλά βλακεία και επιπολαιότητα. Οι ευθύνες βαρύνουν αυτούς που επέλεξαν μια αναξιόπιστη εταιρία να κάνει τις εκλογές. Είναι μέγα λάθος των υποψηφίων να επιρρίπτουν ευθύνες και αλληλοκατηγορίες με υπονοούμενα για υπονόμευση της αναβολής ο ένας στον άλλον.

Η υποψήφιοι, πρέπει να επιδείξουν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, προχωρώντας ενωμένοι στην επιλογή του νέου προέδρου, μακριά από καμαρίλες ίντριγκες και παράσιτα, που δηλητηριάζουν την παράταξη και πληγώνουν φίλους οπαδούς και ψηφοφόρους.

Υποψήφιοι και μη, στελέχη και απλή νεοδημοκράτες, χαμηλώστε τους τόνους της φωνή σας και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Και εσείς κύριοι «παραθυράτοι» των καναλιών, μαϊντανοί και μη, σταματήστε να βαράτε το σαμάρι του γαϊδάρου, υπέρ του ενός η του άλλου υποψήφιου, προσφέροντας τροφή και χαμόγελα στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση.

Αγωνιστείτε όλοι, ώστε η Νέα Δημοκρατία να γυρίσει σελίδα και με νέες ιδέες και νέα πρόσωπα, να ανακτήσει τη λάμψη και τη δύναμη που της αξίζει. Οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ των τεσσάρων, Μειμαράκη, Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Τζιτζικώστα, συνεργατών και υποστηρικτών τους, πρέπει να σταματήσει. Διαφορετικά θα αναλάβει δράση ο Τηλέμαχος και η επιστροφή του Οδυσσέα θα δώσει τη λύση μέσα από το μύθο!
Δείτε το βίντεο με τον Τηλέμαχο ΕΔΩhttps://sites.google.com/site/epistrofistinithaki/rapsody-beta
Keywords
Τυχαία Θέματα