''λυση για φπα εως τα τελη αυγουστου''...

20:05 18/7/2013 - Πηγή: Fimotro
Μέχρι τα τέλη Αυγούστου επιθυμεί η ιταλική κυβέρνηση να βρει λύσεις όσον αφορά τα θέματα της κατάργησης του φόρου πρώτης κατοικίας και της αναστολής της αύξησης του ΦΠΑ από το 20% στο 21%. Αυτό προέκυψε...
από την σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Σε ανακοίνωσή της η κυβέρνηση του Ενρίκο Λέτα αναφέρει ότι «μέχρι την 31η Αυγούστου πρόκειται να δοθεί νέα ώθηση στην καταβολή των χρεών της δημόσιας διοίκησης προς τους ιδιώτες, στην έγκριση μόνιμων λύσεων
για να μπορέσει να ξεπερασθεί ο φόρος ιδιοκατοίκησης, στην εξεύρεση των αναγκαίων πόρων για να αποφευχθεί η αύξηση του ΦΠΑ και στην εφαρμογή μέτρων υπέρ του ταμείου ανεργίας».
Ο υφυπουργός Οικονομικών Στέφανο Φασίνα τόνισε πάντως ότι «είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι αναγκαίοι πόροι ώστε να καταργηθεί για όλους τους πολίτες ο φόρος ιδιοκατοίκησης», ενώ επέμεινε στο ότι «πρέπει να ευνοηθούν οι οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα».
«Η πολιτική σταθερότητα είναι ο μόνος τρόπος για να στηριχθεί η οικονομική ανάκαμψη. Δεν βλέπω απειλές στον ορίζοντα για την κυβέρνησή μου», δήλωσε, από την πλευρά του, ο ιταλός πρωθυπουργός κατά την επιστροφή του από το Λονδίνο, όπου και πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα