Λεβεντης: θα εχουμε προωρες εκλογες στις 12 ή 19 ιουνιου...

20:16 5/5/2016 - Πηγή: Fimotro
Εκλογές τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 12 ή 19 Ιουνίου «βλέπει» ...
ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις την Πέμπτη, επιτέθηκε στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας «μονομερή» την ενέργειά της να φέρει προς ψήφιση στην Βουλή
ασφαλιστικό και φορολογικό.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Λεβέντης προέβλεψε ότι οι πρόωρες εκλογές είναι «επάνω στο γραφείο του πρωθυπουργού» και δήλωσε πως πιθανές ημερομηνίες είναι 12 και 19 Ιουνίου.

Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε «μονομερή την ενέργεια της κυβέρνησης να φέρει προς ψήφιση στην Βουλή ασφαλιστικό και φορολογικό, όταν την ίδια ώρα οι δανειστές, λένε, πως υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δυο πλευρές», ενώ υποστήριξε πως όποιος ψηφίσει αυτά τα μέτρα «δεν θα μπορεί για 2 με 3 χρόνια να κυκλοφορεί στους δρόμους και στις εκλογικές του περιφέρειες».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε και για την πρόταση του για οικουμενική κυβέρνηση και τόνισε πως θα στήριζε εκείνη την κυβέρνηση «που θα βρει τους αργόμισθους, τις πολλαπλές συντάξεις, θα χτυπούσε την φοροδιαφυγή, που θα αλλάξει το σύστημα χρηματοδότησης των κομμάτων και θα θα μείωνε κατά 50% τους μισθούς όλων των αιρετών».
Keywords
Τυχαία Θέματα