Λαικο προσκυνημα για το λευτερη βογιατζη...

14:25 7/5/2013 - Πηγή: Fimotro

Αύριο, Τετάρτη του Πάσχα, 8 Μαΐου, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο θεατράνθρωπο Λευτέρη Βογιατζή, που έφυγε από τη ζωή την Μεγάλη Πέμπτη, σε ηλικία 68 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο...

Η κηδεία του θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο Α΄ Νεκροταφείο, ενώ νωρίτερα την ίδια ημέρα, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα, η σορός του σπουδαίου
σκηνοθέτη και ηθοποιού θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο θέατρο της οδού Κυκλάδων (Κυκλάδων 11 και Κεφαλληνίας, Κυψέλη).
Με το χέρι στην καρδιά και βαθιά συγκινημένος, ο Λευτέρης Βογιατζής υποκλίθηκε τον Αύγουστο μπροστά στο όρθιο κοινό της Επιδαύρου - που χειροκροτούσε με ενθουσιασμό, θέρμη και ευγνωμοσύνη έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στο θέατρο - μετά το τέλος της πρεμιέρας του «Αμφιτρύωνα», που έμελλε να είναι και το τελευταίο έργο που σκηνοθέτησε.
Τον Απρίλιο σχεδίαζε να επανέλθει στη σκηνή του θεάτρου της οδού Κυκλάδων με το «Θερμοκήπιο» του Χάρολντ Πίντερ, με ανανεωμένο καστ και τον ίδιο να ερμηνεύει τον ρόλο του Ρουτ. Η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για τις 8 Απριλίου, αλλά λόγω αδιαθεσίας του ακυρώθηκαν οι παραστάσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα