''κρυψε τα ποδια σου''...

17:28 4/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Οι μίνι φούστες που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της Δούκισσας του Κέιμπτιτζ προκάλεσαν την δυσφορία της Βασίλισσας Ελισάβετ ...
που έσπευσε να κάνει πιο... κόσμια την γκαρνταρόμπα της Κέιτ Μίντλετον. Εξάλλου η Κέιτ δεν φέρει μόνο τον τίτλο της Δούκισσας του Κέιμπριτζ αλλά και αυτόν της... μαμάς.

Κουνώντας της το δάκτυλο για τις κοντές φούστες που προτιμά στις δημόσιες εμφανίσεις της, η βασίλισσα Ελισάβετ αναλαμβάνει χρέη στυλίστα της Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής "Daily Mail".

Η παρέμβαση της Ελισάβετ έγινε με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη της
Μίντλετον στην Αυστραλία τον Απρίλιο, όπου η βασίλισσα θέλει να την δει να κάνει περιοδεία ντυμένη ως μία γαλαζοαίματη κυρία. Η φούστα της Κέιτ , δηλαδή, θα πρέπει να είναι έως το γόνατο (τουλάχιστον), τα κοσμήματα να είναι λιγότερο εκκεντρικά και να βάλει την τιάρα.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει ήδη αναθέσει στην προσωπική ενδυματολόγο της, την Αντζελα Κέλι, το έργο της ενδυματολογικής μεταμόρφωσης της Μίντλετον για το ταξίδι. Οι οδηγίες της βασίλισσας ήταν σαφείς. Η δούκισσα θα πρέπει να εμφανίζεται με φορέματα υψηλής ραπτικής που δεν θα αφήνουν τα γόνατα γυμνά, να φοράει εμβληματικά κοσμήματα από την προσωπική συλλογή της βασίλισσας και βέβαια να πρέπει να κυκλοφορεί με την τιάρα στο κεφάλι.

Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα