Κρούσμα κορωνοϊού στην αίγινα – σε καραντίνα ξενοδοχείο

19:24 9/8/2020 - Πηγή: Fimotro

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αίγινας γνωστοποίησε την ύπαρξη κρούσματα κορωνοϊού στο νησία. Παράλληλα ενημερώνει ότι έθεσε σε περιορισμό το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε ο τουρίστας που βρέθηκε θετικός.

«Εχθές στις 11:30 μ.μ. ενημερώθηκα από την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αίγινας, ότι το βράδυ της Παρασκευής 7/8 διακομίστηκε με πλωτό μέσο ασθενής με συμπτώματα εκτενούς δύσπνοιας σε νοσοκομείο της Αθήνας, του έγινε δειγματοληπτικός έλεγχος COVID 19 και διαγνώστηκε θετικό», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γιάννης Ζορμπάς.

«Ο

ασθενής είναι αλλοδαπός και διέμενε σε ξενοδοχείο, το οποίο έθεσα σε περιορισμό (σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα της Πολιτικής Προστασίας), μετά από συνεννόηση με τον διοικητή του Α.Τ. Αίγινας, μαζί με το προσωπικό που απασχολείται. Σήμερα στις 6:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους εσωτερικούς, εξωτερικούς χώρους και στο ασθενοφόρο του Κ.Υ. Στις 8:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους εξωτερικούς, κοινόχρηστους χώρους, και στα δωμάτια του ξενοδοχείου», συνεχίζει ο δήμαρχος.

The post Κρούσμα κορωνοϊού στην Αίγινα – Σε καραντίνα ξενοδοχείο appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα