Κουτσουμπας : τελος ιουνιου θα ερθει νεο μνημονιο, ανεξαρτητως πως θα το λενε

11:33 26/2/2015 - Πηγή: Fimotro
ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
"Διαφημιστική απάτη" χαρακτήρισε σήμερα ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ τα όσα λέγοντα περί «σκληρής» διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης. Καλεσμένος στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο Δ. Κουτσούμπας επισήμανε ότι διαπραγμάτευση...
εντός του συγκεκριμένου πλαισίου, σημαίνει πως θα ληφθούν υπόψη το
τι λένε οι δανειστές. Πρόσθεσε ότι στο τέλος Ιουνίου θα έλθει νέο μνημόνιο, -ανεξαρτήτως ονομασίας- το οποίο κατά 70% θα περιέχει όσα έχουν συμφωνηθεί μέχρι τώρα, ενώ το υπόλοιπο 30% θα περιλαμβάνει μέτρα από την «εργαλειοθήκη» του ΟΟΣΑ και τόνισε πως ότι και να επιλεγεί από αυτήν είναι αντιλαϊκό μέτρο.

Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι στην πολιτική ενίοτε μπορεί ένας συμβιβασμός να είναι και απαραίτητος, τονίζοντας ότι έχει σημασία τι είδους είναι αυτός και πρόσθεσε ότι ο συμβιβασμός της κυβέρνησης είναι αντιλαϊκός και οδηγεί σε επικίνδυνους για τον λαό δρόμους. «Αποδέχονται όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα κα προχωρούν σε εκσυγχρονισμούς, τον Απρίλιο ακόμα και τα «ψίχουλα» θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεκριμένα και κοστολογημένα καθώς δεν πρέπει να ανατρέπουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα» είπε ο Δ. Κουτσούμπας.
Keywords
Τυχαία Θέματα