Κουρουμπλης: ποτε δεν υπηρχε προταση τιμωριας για τους ασθενεις...

20:00 6/8/2015 - Πηγή: Fimotro
...ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΑΦΑΛΙΣΤΟ, ...
ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...
Να υπερασπιστεί τη θέση του έσπευσε για ακόμη μία φορά ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά την ισχυρότατη πίεση που δέχθηκε, από φίλους και εχθρούς εντός του κόμματος και της κυβέρνησης, αλλά και επιστήμονες, σχετικά με το
μοντέλο πρόληψης του καρκίνου που σχεδίαζε και το οποίο είχε ως άξονα την «τιμωρία» αυτών που θα νοσήσουν, εφόσον διαπιστωθεί ότι δεν έχουν υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις για τη νόσο.

Σε σημερινές του δηλώσεις στην τηλεόραση του Σκάι διευκρίνισε ότι δεν υπήρξε ποτέ πρόταση «τιμωρίας» για τους ασθενείς, επισημαίνοντας ότι ένας σωστός πολιτικός οφείλει να υπηρετεί τον ελληνικό λαό.

Όσον αφορά σε όσα ακούγονται για το ότι το «αυστηρό» μέτρο του προστίμου έχει μοναδικό στόχο... τα χρήματα, απαντά: «Τα λεφτά τα μαζεύεις όταν έχεις μια υγιή οικονομία. Ο χώρος της Υγείας έχει τεράστια προβλήματα που δεν μπορώ να λύσω σε μια ημέρα. Υπάρχει έλλειψη στελέχωσης. Αλλά όλα θα προχωρήσουν και θα υλοποιηθούν».

Ο υπουργός δεσμεύτηκε στον αέρα την Δευτέρα να δώσει εκ νέου νέες απαντήσεις για θέματα που αφορούν στο σύνολο των προβλημάτων της Υγείας.
Keywords
Τυχαία Θέματα