Κορωνοϊός – βρετανία: η κίνηση της αρχηγού της αστυνομίας που προκάλεσε σάλο

20:55 17/4/2020 - Πηγή: Fimotro

Έντονες επικρίσεις προκαλεί στη Βρετανία η κίνηση της επικεφαλής της αστυνομίας να χειροκροτήσει μαζί με εκατοντάδες πολίτες το υγειονομικό προσωπικό της χώρας που «μάχεται» κατά του κορωνοϊού.

Την ώρα που η Βρετανία πληρώνει βαρύ τίμημα για την ολιγωρία της στη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού έντονες αντιδράσεις προκαλεί η κίνηση της επικεφαλής της αστυνομίας να χειροκροτήσει μαζί με εκατοντάδες πολίτες το υγειονομικό προσωπικό της χώρας που «μάχεται» κατά του κορωνοϊού.

Η επικεφαλής της αστυνομίας του Λονδίνου, Κρεσίντα Ντικ, βρέθηκε στη γέφυρα του

Westminster και μαζί με εκατοντάδες πολίτες αψήφησαν τα μέτρα για τον περιορισμό της κυκλοφορίας για να χειροκροτήσουν τους υγειονομικούς. Και ενώ οι πολίτες είναι μαζεμένοι στη γέφυρα και χειροκροτούν, μαζί τους είναι η επικεφαλής της αστυνομίας αλλά και περιπολικά, χωρίς να γίνονται συστάσεις για τις αποστάσεις ασφαλείας. Το βίντεο έχει πάνω από εννέα εκατομμύρια προβολές και έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη Βρετανία, κυρίως για τη στάση της αστυνομίας. Μόνο το τελευταίο 24ωρο 847 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα