Κοντρα βουτση - μητσοτακη για τη δημοσια διοικηση...

00:23 16/7/2015 - Πηγή: Fimotro
Ο πρωθυπουργός έκανε το σωστό, αλλά μην περιμένετε να σας πούμε και μπράβο, επειδή σταματήσατε να κάνετε ζημιά ...
στη χώρα, υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στην ομιλία του εκθείασε το έργο του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση.

“Δεν βρήκαμε ούτε ίχνος μεταρρυθμιστικού έργου”, υποστήριξε ο κ. Βούτσης, κατηγορώντας τον κ. Μητσοτάκη ότι η πολιτεία του στο υπουργείο χαρακτηριζόταν από απολύσεις, διαθεσιμότητες και επιλογές προϊσταμένων που έγιναν εκτός
του νόμου Ραγκούση.

Ο κ. Μητσοτάκης ανταπάντησε ότι παρέδωσε έτοιμο νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των υπαλλήλων, αλλά η κυβέρνηση δεν το εφαρμόζει γιατί το μόνο που τη νοιάζει είναι ο διορισμός κομματικών φίλων. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε ότι στις Βρυξέλλες έγινε μία προσομοίωση του Grexit και η συμφωνία που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας είναι εξαιρετικά επώδυνη γιατί η κυβέρνηση επέλεξε να καλύψει το δημοσιονομικό κενό με αύξηση φόρων.

Κατηγόρησε τέλος τον πρωθυπουργό ότι δεν πιστεύει στο πρόγραμμα που ο ίδιος συνομολόγησε , ενώ κατέληξε τονίζοντας ότι οι βουλευτές της ΝΔ υπερψηφίζουν τη συμφωνία όχι από κομματική πειθαρχία, αλλά από εθνική συνείδηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα