Κλειστη η σταδιου απο εργαζομενους στο τ.τ.

13:04 3/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας σήμερα από τις 11:00 μέχρι τις 15:00 αποφάσισε ο σύλλογος εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση του...
ΤΤ. Αυτή την ώρα η Σταδίου είναι κλειστή.
Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν πορεία προς την τράπεζα
της Ελλάδος και εν συνεχεία στη Βουλή εκεί όπου βρίσκονται και οι εργαζόμενοι της Αγροτικής. Οι εργαζόμενοι ζητούν την ανακεφαλαιοποίηση του ΤΤ και είναι αντίθετοι στο ξεπούλημα του, καθώς όπως αναφέρουν στα 110 χρόνια ιστορίας του από το δημόσιο δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ αντιθέτως μόνο την τελευταία πενταετία έχει δώσει 3 δισ.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ζητά άμεση συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών και με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας προκειμένου να ενημερωθεί υπεύθυνα για τις θέσεις τους στο θέμα της ανακεφαλαιοποίησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

«Οι εργαζόμενοι θα παλέψουμε με όλα τα μέσα για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της πρώτης Τράπεζας στην Ελλάδα και της τρίτης στην Ευρώπη σε κεφαλαιακή επάρκεια. Το σκάνδαλο αυτό δεν πρέπει ο ελληνικός λαός να το επιτρέψει» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

Οι υπάλληλοι του ΤΤ θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας τη Δευτέρα 6 Αυγούστου (12:00 – 15:00) και 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 8 Αυγούστου.
Keywords
Τυχαία Θέματα