Κλεφτες στην δτ-νεριτ- επειγοντος εισαγγελεας για χειροπεδες

13:19 22/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Ναι! καλά διαβάσατε. Κλέφτες και απατεώνες στο ραδιομέγαρο, με απόλυτη κάλυψη της νομιμότητας(!). Ξέρετε σήμερα δεν χρειάζεται να εκβιάζει κάποιος για να κερδίζει χρήματα η να δίνει σε φίλους γνωστούς ή...
να ξεπληρώνει γραμμάτια, κάτω από το τραπέζι. Υπάρχει και η νόμιμη πλευρά την οποία κανένας δεν αντιλαμβάνεται, εάν δεν γνωρίζει το αντικείμενο σε βάθος.

Εμείς από αυτό εδώ το βήμα καλούμε τον κύριο εισαγγελέα και την κυρία Ράικου που γνωρίζει από το παρελθόν πολύ καλά τα της ΕΡΤ, να
ερευνήσει σε βάθος τις δύο τελευταίες αποφάσεις του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, καθ΄όλα «νόμιμες» και να δει τι κρύβονται πίσω από αυτές τις εγκρίσεις παραγωγών. Ποιοι τις πήραν, τι έχουν κάνει στο παρελθόν, εάν οι επιτροπές που τις ενέκριναν έχουν σχέση με τα πρόσωπα αυτά και το κόστος των εκπομπών που είναι το μεγάλο μυστικό κύριε εισαγγελέα. Δηλαδή η υπερκοστολόγηση!!!

Επίσης να διερευνηθεί η σχέση μέλους του ΔΣ με πολιτικό πρόσωπο από το οποίο αντλεί και τη δύναμη του, με ελάχιστα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα.

Κύριε εισαγγελέα στις δύο αποφάσεις του ΔΣ με αριθ. Πρακ. 20/11-3-2014 αρθ. Πρωτ.126. Θέμα 8ον : Έγκριση εκπομπών, και αριθ. Πρακ.21/19-3-2014 αριθ. Πρωτ.148 Θέμα 4ον εγκρίθηκαν 20 εκπομπές συνολικού κόστους 3.186.294,11 ευρώ, χρειάζονται δικαστική έρευνα για τους εξής λόγους:

α) σύμφωνα με το κόστους κάθε εκπομπής υπάρχει υπερκοστολόγηση που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάει και το 50%.
β) Το ρόλο των επιτροπών αξιολόγησης, κοστολογίου και προγράμματος. Από ποιόν προτάθηκαν και πως έγινε η επιλογή μέσα από τις 597 προτάσεις.
γ) τι σχέση έχουν αυτοί οι δημιουργοί με την τηλεόραση και πολλές από τις εκπομπές που εγκρίθηκαν και ανέλαβαν να υλοποιήσουν.

Κύριε εισαγγελέα όλα αυτά έχουν γίνει μέσα από «νόμιμες» διαδικασίες και πολλές αλχημείες, όταν: Παραγωγοί-δημιουργοί, της ΕΡΤ, καταξιωμένοι στο χώρο τους, κινδυνεύουν να μπούν φυλακή διότι δεν τους πληρώνει για παλιές οφειλές, και δίνει εκατομμύρια για παραγωγές σε φίλους, ημέτερους, και όλα αυτά με πλήρη «διαφάνεια».

Κύριε εισαγγελέα κυρία Ράικου για να επανέλθω στην υπερκοστολόγηση, και μάλιστα σε μια δύσκολη εποχή, που η ανεργία και φορολογία πίνει το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ μέσα από υπόγειες διαδρομές σαν νονοί της νύχτας μοιράζουν το χρήμα όπως και άλλοι στο παρελθόν από τα ίδια πρόσωπα, που είναι σήμερα στο τιμόνι του πολύπαθου φορέα αν και έχουν «συνταξιοδοτηθεί»!!!

Κύριε εισαγγελέα για να δείτε το μέγεθος της υπερκοστολόγησης και μάλιστα σήμερα που δεν υπάρχουν δουλειές: Το «στην υγειά μας» που προβαλλόταν στην ΕΡΤ, για κάποια χρόνια κόστιζε κάθε εκπομπή 65.000 ευρώ. Αργότερα άλλη διοίκηση που δεν ήταν στο κόλπο και άλλαξε επιτροπές, έπεσε στις 37.000 ευρώ. Σήμερα σε ιδιωτικό κανάλι που προβάλλεται δεν υπερβαίνει τις 15.000 ευρώ. Αντίστοιχη εκπομπή με αυτή που ξεκίνησε πρόσφατα σε άλλο κανάλι, καλύτερη μάλιστα από την προβαλλόμενη, ως εσωτερική παραγωγή του καναλιού είναι κάτω από τις 10.000 ευρώ. Ανάλογη είναι και η περίπτωση «Το αλάτι της γης». Η προηγούμενη διοίκηση το είχε κοστολογήσει 35.000 ευρώ. Σήμερα η ΝΕΡΙΤ του δίνει 22.000 ευρώ. Παλαιότερα ως εσωτερική παραγωγή της ΕΡΤ στοίχιζε 2 με 3.000 ευρώ. Το ίδιο συμβαίνει με όλες τις εκπομπές που ενέκρινε το ΔΣ.

Κύριε εισαγγελέα κυρία Ράικου όλα τα στοιχεία μπορείτε να τα πάρετε από την ΕΡΤ. Εμείς δεν θα αφήσουμε να λυμαίνονται τον ιδρώτα του ελληνικού λαού συμμορίες τρωκτικά και μαφία από το παρελθόν, που τρύπωσε πάλι στο ραδιομέγαρο. Το μόνο που μπορώ να καυτηριάσω είναι η ομοφωνία του ΔΣ, (ένα μέλος δεν είχε το ανάστημα και την αξιοπρέπεια να ζητήσει εξηγήσεις;) σε ότι αποφάσισε και εισηγήθηκε η αναπληρώτρια δ/νων σύμβουλος, η οποία και εξουσιοδοτείτε για να υπογράψει τις σχετικές συμβάσεις. Κύριε εισαγγελέα εάν δεν γίνει έρευνα σε βάθος, η κυρία Ράικου γνωρίζει τι σημαίνει ΕΡΤ, τότε με συγχωρείτε, κάτι σάπιο υπάρχει σε αυτή τη χώρα και η βρωμιά δεν θα φύγει.

Όσο για εσάς τους δημιουργούς παραγωγούς πριν μπείτε φυλακή συγκεντρωθείτε όλοι μαζί και πηγαίνετε μέχρι το μαξίμου να δώστε τα συγχαρητήρια τον κύριο Σαμαρά για τις συμμορίες και τη Μαφία που έστειλε στο ραδιομέγαρο μαζί με τον Καψή που είναι υπερήφανος για τη ΝΕΡΙΤ.

Κύριε υφυπουργέ, σας έχει δει γιατρός τώρα τελευταία; Νομίζετε ότι η «ΕΛΙΑ» θα σας σώσει; Αφού και αυτή ξεράθηκε πριν καν πρασινίσει έστω και λίγο. Για τη ΝΕΡΙΤ και το φαγοπότι θα επανέλθουμε γιατί έχει πολύ ψωμί μέχρι να παρέμβει ο εισαγγελέας. Το θέμα δεν θα μείνει έτσι. Κάποτε πρέπει επιτέλους να μπούνε χειροπέδες και στα χέρια, όχι μόνο στα «κάγκελα» που αυτά δεν έχουν και καμιά ευθύνη
Keywords
Τυχαία Θέματα