Κλαυσιγελως με τις προτασεις των συγκυβερνωντων για την στελεχωση της ερτ

15:59 20/7/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Insider
Να ψυχαγωγήσουμε - λεω εγώ τώρα- λίγο τους φίλους της στήλης σήμερα, και μάλιστα εν' όψει σαββατοκύριακου στο οποίο μάλιστα θα ληφθούν όλες οι αποφάσεις για την στελέχωση των ΔΕΚΟ.
Ερώτημα: Ποιος Γενικός Διευθυντής της...
ΕΡΤ (επι Κώστα Καραμανλή) παράτησε την θέση του και την δουλειά του και συνόδευσε στο ταξίδι του στις ΗΠΑ τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και γιατί; Αφού μάλιστα ήταν αναρμόδιος για την δημοσιογραφική κάλυψη του ταξιδιού, το οποίο ...
ούτως ή αλλως δεν καλύφθηκε από την ΕΡΤ;
Τα έξοδα του ταξιδιού άραγε τα πλήρωσε από την τσέπη του ή "ναναι καλά το μοναστήρι";
Ο ευρών αμοιφθήσεται από τον .... Φώτη Κουβέλη, ο οποίος και πρότεινε "ολική επαναφορά": Να επανέλθει στην ΕΡΤ και μάλιστα αυτή την φορά για θέση Υπερ-Γενικού, δηλαδή ως επικεφαλής δύο συγχωνευομένων Γενικών Διευθύνσεων.
Φώτη, τα έχεις πάει πολύ καλά μέχρι τώρα στην συγκυβέρνηση. Γιατί δεν αρκείσαι σε αυτό;
Οχι τίποτα άλλο, αλλά όλοι αρχίζουν να αναρωτιώνται με ποιόν πρέπει να ... κοιμηθούν για να προτείνονται και αυτοί για θέσεις αυξημένης ευθύνης, όπως ο εν λόγω Σημιτο-Μητσοτακικο-Καραμανλικο- και νυν Κουβελικός... ωστε να λάβουν υπερεξουσίες επι Πρωθυπουργίας Σαμαρά.
Φώτη, μήπως πρέπει να είσαι λίγο πιό προσεκτικός στα πρόσωπα που προτείνεις;
Μέχρι τώρα έχεις δείξει ότι δεν μασάς και ο κόσμος το έχει εκτιμήσει. Δε φοβάσει ότι θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα αν αρχίσει να φαίνεται ότι εξωφλείς γραμμάτια;
Keywords
Τυχαία Θέματα