Κι ομως η ιστορια επαναλαμβανεται (παντα)!!!!

19:43 20/1/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
το επόμενο χτύπημα θα είναι αυτό που θα μας δείξει τι επιδιώκουν αυτοί που σχεδίασαν και υλοποίησαν τις δύο πρόσφατες τρομοκρατικές ενέργειες στη ΝΔ και στο ΜALL (σήμερα)! Ως προς το εντυπωσιακό του γεγονότος και οι δύο ενέργειες... παίρνουν άριστα!! Ως προς την ουσία όμως παίρνουν μηδέν !! Ποτέ και καμία τρομοκρατική ενέργεια δεν είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και δεν ανέτρεψε κανένα καθεστώς και κατάσταση από μόνη της !! Όταν μάλιστα
στρέφεται εναντίον του λαού (χτύπημα σε ώρα και μέρος όπου συχνάζουν πολίτες και παιδιά) τότε ακυρώνει κι όλη την (υποτιθέμενη) επαναστατική δράση των τρομοκρατών!!
Ας μην ξεχνάμε ότι η 17Ν έχασε το όποιο λα'ι'κό έρεισμα είχε καθώς και την εσωτερική συνοχή της,όταν σκότωσε τον άτυχο (φίλο) Θάνο Αξαρλιάν..!!
Εκτός αν δε μιλάμε για επαναστάτες αλλά για κάτι άλλο.Πιο σκοτεινό και πιο πολύπλοκο!! Όπως είπα όμως,σύντομα θα δούμε περί τίνος πρόκειται!!
Εν τω μεταξύ ο αρμόδιος υπουργός ευελπιστεί να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία με πλήθος συνεντεύξεων.Σήμερα δήλωνε ότι είχε πληροφορίες για το χτύπημα στη Συγγρού,και του προέκυψε χτύπημα στην Κηφισίας !! Από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι ο συγκεκριμένος είναι εντελώς ακατάλληλος για τη δύσκολη αποστολή που του έχει ανατεθεί..!! Μόνο και μόνο το ότι έσπευσε να κάνει ''απολογισμό'' για μία μάχη που μαίνεται,αποδεικνύει την ακαταλληλότητά του.
Στις 9 Ιανουαρίου έγραφα στο fimotro το εξής :''για μένα πάντως είναι φανερό ότι έχει ξεκινήσει μία νέα περίοδος όπου η κυβέρνηση Σαμαρά θα δεχθεί μία νέα επίθεση,αυτή τη φορά περισσότερο σκληρή και ασφαλώς πιο επαναστατική!! ''
Βρισκόμαστε ήδη όπως καταλαβαίνετε σ΄ αυτήν τη φάση κι η κυβέρνηση του Σαμαρά θα πρέπει (αν το επιθυμεί) να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα που διαμορφώνετε, με καλύτερη στελέχωση των υπηρεσιών ασφαλείας με περισσότερη οργάνωση και με περισσότερη αποφασιστικότητα!! Με ευχολόγια δεν αντιμετωπίζονται ούτε οι τρομοκράτες κι ούτε πολύ περισσότερο διάφορες ''περίεργες'' υπηρεσίες κι ''οργανώσεις''..!!
Όχι για κανέναν άλλο λόγο,αλλά γιατί πλέον στο ''πεδίο της μάχης'' έχουν βρεθεί κι αθώοι πολίτες..!!
ΥΓ. Επειδή διάφοροι ανιστόρητοι κάνουν λόγο για (τυφλό) τρομοκρατικό χτύπημα (στο MALL) χωρίς προηγούμενο κι επειδή ο λαλίστατος Άδωνις Γεωργιάδης βιάστηκε να τα βάλει με την Άκρα Αριστερά τους υπενθυμίζω ότι το 1978 στις 11 Μαρτίου και στις 20 Ιουνίου είχαμε τρομοκρατικά χτυπήματα με βόμβες μέσα (!!!!) σε κινηματογράφους (Έλλη και ΡΕΞ αντίστοιχα) με 19 και 15 θύματα σε κάθε ενέργεια.Για τις τυφλές αυτές βομβιστικές ενέργειες είχαν συλληφθεί (τέλη Ιουλίου του '78) 10 μέλη ακροδεξιών (!!!) οργανώσεων και πρώτος απ' όλους ο Νίκος ΜΙχαλολιάκος που καθάρισε με λίγους μήνες φυλακή.!!
Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα