Κεδικογλου : αποκλειονται προωρες εκλογες

09:42 30/1/2014 - Πηγή: Fimotro
"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ"
Απέκλεισε εκ νέου το ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. «Πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Mega ο Σ. Κεδίκογλου. Για τις...
διαπραγματεύσεις με την τρόικα είπε ότι είναι μια διαβούλευση σε εξέλιξη και εξέφρασε αισιοδοξία για την επίτευξη συμφωνίας πριν από το Eurogroup της
17ης Φεβρουαρίου.
«Θα έρθουν τον Φεβρουάριο, θα κλείσουμε και θα πάρουμε τη δόση τον Μάρτιο», ανέφερε και πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε κοντά σε λύση».
Ακόμη ο Σ. Κεδίκογλου κλήθηκε να σχολιάσει όσα έγιναν στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής όπου ο κ. Κάρας αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι: «Επί μία ώρα δεν έλεγε τίποτα εκτός από το ότι στηρίζει το Ευρωκοινοβούλιο».
«Ας μας πουν τελικά τι είπε ο κ. Τσίπρας. Ποιες ήταν οι προτάσεις του» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι «είναι εντυπωσιακό πώς αλλάζει προσέγγιση ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον κ. Κάρας. Όταν κάποιος λέει κάτι που του αρέσει είναι Θεός, αλλιώς τον στέλνει στο πυρ το εξώτερο. Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί αλά καρτ».
Keywords
Τυχαία Θέματα