''kayta'' kai κρισιμα θεματα των δικηγορων στο τραπεζι των αποφασεων...

...ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...
Με «καυτά» και κρίσιμα θέμα που απασχολούν τον δικηγορικό κόσμο συγκαλείτε ...
το ερχόμενο Σάββατο, 14 Νοεμβρίου, στις 2 μ.μ στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων του κράτους.

Ειδικότερα, η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων θα ασχοληθεί εκτενώς με το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας (Κ.Πολ.Δ.), που τίθεται σε ισχύ
την 1η Ιανουαρίου 2016 και για τον οποίο σύσσωμος ο νομικός κόσμος της χώρας έχει εκφράσει την κατηγορηματική αντίθεσή του.

Για το θέμα αυτό έχουν προσκληθεί να παραστούν στην Ολομέλεια και οι πρόεδροι των τριμελών συμβουλίων διοίκησης των μεγάλων δικαστηρίων της χώρας, έτσι ώστε να καταγραφούν και να καταδειχθούν τα σοβαρά, εγγενή και ανυπέρβλητα προβλήματα που αναμένεται να προκύψουν από την εφαρμογή του νέου Κ.Πολ.Δ.

Όμως, τους ανά την Ελλάδα προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων θα απασχολήσουν επίσης και οι αναγκαίες αλλαγές στον νέο Κώδικα Δικηγόρων.

Παράλληλα, λόγω του επικείμενου ασφαλιστικού νομοσχεδίου, η Ολομέλεια κατά τις εργασίες της, θα συζητήσει τα ασφαλιστικά ζητήματα των δικηγόρων, όπως αυτά διαμορφώνονται μετά την πρόσφατη κατάργηση ευνοϊκών διατάξεων για τις εισφορές των ασφαλισμένων.

Τέλος, οι πρόεδροι των 63 Δικηγορικών Συλλόγων θα ενημερωθούν για την οικονομική κατάσταση των Ταμείων τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα