Κατι ξεχασατε, κυριε ρογκ...

14:34 28/7/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ, το έκανε χθες το '' λαθάκι '' του. Στο μήνυμα του στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, '' παρέλειψε '' να αναφερθεί στη γενέτειρα του θεσμού και μάλιστα, κάπου εκεί μάλλον ...
μπερδεύτηκε και λίγο, αφού, καθώς αυτή είναι η τρίτη φορά που το
Λονδίνο φιλοξενεί τους Αγώνες, τέσσερα δισεκατομμύρια τηλεθεατές τον άκουσαν να μιλά για '' την επιστροφή των Αγώνων στο σπίτι τους ''.
Βέβαια ο '' Αθάνατος '' έβαλε εκείνο το '' κατά μία έννοια '' στη φράση του, ώστε η μικρή του '' παράλειψη '' να ηχήσει γλυκύτερα στα αυτιά μας. Και όσο και αν η έκπληξη όλων μας ήταν μεγάλη, σε σημείο που η αντίδραση μας ως Ελλάδα να είναι, όπως πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, ανύπαρκτη, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να του στείλουμε να ξανακούσει τι έλεγε τότε, στις 13 Αυγούστου 2004, δίπλα στην Γιάννα Αγγελοπούλου, κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα. Γιατί σίγουρα τα χρόνια περνούν και η μνήμη εξασθενεί και τότε καλό είναι κάποιος να μας τη '' φρεσκάρει '' λίγο. Για να αποφεύγουμε τις '' παραλέιψεις '', αλλά και τα κάθε είδους '' ατοπήματα ''.
Keywords
Τυχαία Θέματα