Καμμενος : οι προτασεις των δανειστων αποτελουν την ταφοπλακα του εθνους μας...

20:04 27/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Αν εγκριθούν οι 16 σελίδες των δανειστών θα οδηγήσουν τη χώρα στην εξαθλίωση, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στην ομιλία του...
στη Βουλή στο πλαίσιο συζήτησης για το δημοψήφισμα.

Αποτελούν την ταφόπλακα του ΄Εθνους μας, τον επίλογο της μακρόχρονης ιστορίας της Δημοκρατίας μας. Αυτό διακυβεύεται στις 5 Ιουλίου
τόνισε ο κ. Καμμένος.

Ζητούν την κατάργηση του ΕΚΑΣ και την βαριά φορολογία των αγροτών, ζητούν να εγκαταλείψουμε τις σημαίες, να αφοπλίσουμε την Ελλάδα. Η μείωση των στρατιωτικών δαπανών κατά 400 εκατ. το έτος σημαίνει πλήρη αφοπλισμό της χώρας, υπογράμμισε.

Μια μείωση του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων θα οδηγήσει σε ένα γηρασμένο στρατό.Ο ελληνικός λαός δεν δέχεται να του κουνούν το δάχτυλο, να του κλείνουν τις τράπεζες είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Πάνε να καταργήσουν την Ευρώπη της ισότητας. Το δημοψήφισμα αφορά όλη την Ευρώπη, όχι μόνο την Ελλάδα, σημείωσε. Δεν μιλάμε για βίαιη επανάσταση, αλλά για τίμια επανάσταση του ελληνικού λαού. Θα μας βρουν ενωμένους τους Έλληνες. Τη δημοκρατία δεν μπορεί κανείς να την εκβιάσει, ενωμένοι θα προχωρήσουμε στο αύριο για να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα δεν εκβιάζεται, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα