Καμμενος : δεν εχουμε τιποτα με τον γερμανικο λαο, εχουμε με την κυβερνηση της μερκελ

09:44 17/3/2015 - Πηγή: Fimotro
ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Απαντήσεις για τις επιθέσεις που δέχεται από την Ευρώπη έδωσε χθες το βράδυ στον "Ενικό" και το Ν. Χατζηνικολάου ο Πάνος Καμμένος. ο υπ. Άμυνας απέδωσε τις...
επιθέσεις στο ότι υποθέσεις δωροδοκίας εκ μέρους γερμανικών εταιρειών οπλικών συστημάτων, έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα και στο ότι η ελληνική κυβέρνηση
διεκδικεί τις Γερμανικές αποζημιώσεις για το σύνολο των καταστροφών, σε υποδομές και στον ελληνικό λαό, που προκάλεσε η ναζιστική Κατοχή στην Ελλάδα καθώς και στην διεκδίκηση του Κατοχικού Δανείου.
Ο Π. Καμμένος δέχθηκε προσωπική επίθεση τόσο από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μ.Σουλτς, όσο και από τον Γερμανό Αντιπρόεδρο Ζ. Γκάμπριελ, ενώ ειδικά για τον κ. Σουλτς είπε ότι «έπρεπε να αντιδράσουν οι ευρωβουλευτές», επισημαίνοντας ότι είναι η 3η φορά, που ο κ. Σουλτς του επιτίθεται προσωπικά.
Επισήμανε ότι ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει την πρώτη φορά, για την οποία τον ενημέρωσε ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας, και πρόσθεσε ότι ήταν πάντα ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι στον γερμανικό λαό με τον οποίο δεν υπάρχουν διαφορές.Τόνισε ότι είναι η γερμανική κυβέρνηση που θεωρεί ότι μπορεί να δίνει εντολές σαν να είναι η χώρα μας, χώρα υποτελών και όχι εταίρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα