Καλουνται εξι που μιλησαν τηλεφωνικα με τον ρουπακια...

11:16 25/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Έξι άτομα που επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον Γιώργο Ρουπακιά πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία και -όπως γράφει το «Έθνος»- θα κληθούν για κατάθεση ...
στην ανακρίτρια Πειραιά.
Υπενθυμίζεται ότι με εντολή εισαγγελέα έχει αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο του δράστη της δολοφονίας του 34χρονου μουσικού, προκειμένου να διαλευκανθεί ποιος ή ποιοι τον κάλεσαν στο σημείο του φονικού στο Κερατσίνι.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα, στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο
Βουρλιώτη παρουσιάστηκε μάρτυρας που θεωρείται κλειδί για την πρόοδο των ανακρίσεων σχετικά με τη δράση της Χρυσής Αυγής.
Χθες, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, κατέθεσαν στο γραφείο του αντεισαγγελέα οι βουλευτές Σοφία Βούλτεψη, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Παναγιώτης Ρήγας, Βασίλης Οικονόμου και Θανάσης Παφίλης.
Το πρωί της Τρίτης το κατώφλι του γραφείου του κ. Βουρλιώτη πέρασαν δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν πάρει συνεντεύξεις από αυτοχαρακτηριζόμενα πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής.
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη έχει παραγγείλει σε όλες τις Εισαγγελίες της χώρας να της διαβιβάσουν τις εκκρεμείς δικογραφίες που έχουν στα χέρια τους, στις οποίες εμπλέκονται μέλη της Χρυσής Αυγής.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα