Καλα στην υγεια του ο διευθυντης της bmw που κατερρευσε στη φρανκφουρτη...

09:10 16/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε σε όλον τον κόσμο από την live κατάρρευση του CEO της ΒΜW, Harald Krueger, οι γιατροί και οι υπεύθυνοι...
της εταιρίας σπεύδουν να καθησυχάσουν ότι επρόκειτο για ένα απλό λιποθυμικό επεισόδιο το οποίο προέκυψε από την κούραση και την πίεση για μια τόσο σημαντική στιγμή στην καριέρα του 49χρονου στελέχους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, η κατάστασή του ήταν σταθερή από την πρώτη στιγμή,
και δεν υπήρξε λόγος ανησυχίας. Απλά συστήθηκε από τους γιατρούς ξεκούραση στο σπίτι του και ακύρωση όλων των ραντεβού για τις επόμενες ημέρες ώστε να ανακάμψει.

Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, ο Krueger είχε αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα τον τελευταίο καιρό, με πολλά υπερατλαντικά ταξίδια, στοιχείο που μαζί με το άγχος της πρώτης φοράς τον έφεραν σ' αυτήν την εξαιρετικά δυσάρεστη θέση για τον ίδιο αλλά και για την εικόνα της εταιρίας.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα το πρωί, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των νέων μοντέλων της εταιρίας, ο Harald Krueger έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί από την πτώση. Κοντά του έτρεξαν αμέσως στελέχη της εταιρίας, τα οποία τον πήραν πίσω από το παραβάν ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Krueger ανάλεβε την θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της BMW φέτος τον Μάϊο. Είναι γεννημένος στο Φράϊμπουργκ της Γερμανίας, και έχει περάσει όλη του την επαγγελματική ζωή μέσα στην γερμανική εταιρία, στην οποία ανέβηκε πολύ γρήγορα στα υψηλά κλιμάκια. Η τελευταία του θέση πριν αναλάβει όλον τον όμιλο, ήταν ως υπεύθυνος της Mini και της Rolls-Royce. Από το 2013 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας ενώ είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα