Κ. νικο σιμο, ραδιομεγαρο, ημερα 12η...

10:05 24/9/2012 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο InsiderΑξιότιμε κε Σίμο,Να θεωρήσουμε την "συγκρότηση επιτροπής για την εξέταση των πτυχών συνεργασίας της ΕΡΤ Α.Ε με το Euronews" την οποία αποφασίσατε ως την προσέγγιση σας στο ένα από τα τεράστια σκάνδαλα που σας κληροδότησε η...
Διοίκηση Ταγματάρχη;
Ως καλόπιστοι συνομιλητές σας, να το εξετάσουμε:
"Την επιτροπή αποτελούν:
Γιώργος Συριόπουλος, Προιστάμενος Διεύθυνσης ΕκδόσεωνΦωτεινή Γιαννουλάτου, Προιστάμενη Διεύθυνσης Διεθνών ΣχέσεωνΗλίας Φαραντόπουλος, Προιστάμενος Γρ. Γεν.Δ/ντη
Ενημέρωσης.
Η επιτροπή θα παραδώσει το έργο της στον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης" Αιμίλιο Λιάτσο.
Για να καταλάβουμε:
Η Φωτεινή Γιαννουλάτου που συμμετείχε μαζί με Μπίτση, Κωστόπουλο, Μιχαλίτση και Ταγματάρχη στην εκχώρηση επίγειας ψηφιακής συχνότητας στο "Ελληνικό Euronews",
o Γιώργος Συριόπουλος που γνωρίζει απο ... εκδόσεις
ο Ηλίας Φαραντόπουλος που γνωρίζει από ....ανθρώπινο δυναμικό
θα συζητήσουν για να προτείνουν στον Αιμίλιο Λιάτσο, ο οποίος γνωρίζει απο ...ειδήσεις,
ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ ΕΠΙΓΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ EURONEWS. (Ξέρω ότι εσείς το ονομάζετε "φιλοξενία" στην ανακοίνωση σας, αλλά ακόμα δεν μας είπατε, ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ";)
Τι ιδέα να εχουν οι άνθρωποι απο επίγειες και δορυφορικές συχνότητες, κανονιστική νομοθεσία, βουνά και αναμεταδότες;
Οι άνθρωποι, φυσιολογικά αφού δεν είναι το αντικείμενο τους, αν τους ρωτήσεις, θα σου πουν ότι "αι-τι-γιου" θα είναι μάλλον το τελευταίο σουξέ στο youtube - πως λέμε "αι-σε-γιου-τε-πεγκο"; (δηλαδή, αμα σε "πιάσω, αμα σε πιάσω"...)
(ITU: International Telecommunication Union, ο διεθνής οργανισμός που μεταξύ άλλων συντονίζει διεθνώς την διαθεση και χρήση ραδιοσυχνοτήτων για επίγειες και δορυφορικές μεταδόσεις.)
Και αυτό την ίδια στιγμή που αναγκαστικά θα προστρέχουν για Νομικές Συμβουλές για το θέμα που θα εξετάσουν στον ίδιο Νομικό Σύμβουλο που γνωμοδότησε για την νομιμότητα της εκχώρησης της επίγειας ψηφιακής συχνότητας της ΕΡΤ στο Ελληνικο Euronews!!! (θα προστρέχουν αναγκαστικά στον ίδιο, αφού, απ' ότι φαίνεται, τον διατηρείτε στην θέση του για να σας κάνει τις ίδιες "μπουγάδες" που έκανε και για τους προηγούμενους...)
Συγγνώμη, αλλά τέτοια ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ δεν τα κατάφερε ούτε ο "Γάτος". Αυτός ήξερε μόνο την παλιά καλη Πασοκο-δοκιμασμένη μέθοδο των κατασκευασμένων πορισμάτων από μιλημένους "ελεγκτές δημόσιας διοίκησης".
Εσείς αναβαθμίζετε το κουκούλωμα σε επίπεδα πρωτόγνωρα, εντυπωσιακά και ... επιστημονικά!!!
Εμπλέκετε μάλιστα και υπαλλήλους που δεν φταίνε σε τίποτα, τοποθετοντας τους σε επιτροπές μαζί με υπαλλήλους που ελέγχονται και υπό την νομική εποπτεία νομικών συμβούλων που ... αυτοί και αν ελέγχονται.
Το δικό μου ερώτημα σε σάς είναι: ποιά αξία μπορεί να έχει οποιοδήποτε πόρισμα αυτής της επιτροπής με αυτή τη σύνθεση και την μηδενική γνώση του αντικειμένου, αφού το θέμα δεν ειναι "ειδήσεις" αλλά "συχνότητες"; Εχει βέβαια ένα τ
Keywords
Τυχαία Θέματα