Ισοπαλια αλεξη-κυριακου στη βουλη

10:26 30/3/2016 - Πηγή: Fimotro
ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΑ
Ισοπαλία στη μάχη της ουσίας και των εντυπώσεων μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης...
είναι η κοινή εκτίμηση ανεξάρτητων πολιτικών παρατηρητών για την χθεσινή μάχη στη Βουλή. Και οι δυο πολιτικοί αρχηγοί έδειξαν μαχητικότητα αλλά από ουσία λίγα πράγματα. Ελάχιστα ακούμπησαν τα πραγματικά προβλήματα
που υπάρχουν στη Δικαιοσύνη, περισσότερο επικοινωνιακά και λιγότερο πολιτικά χαρακτηριστικά είχε σε τελική ανάλυση η κόντρα τους.
Ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να αναδείξει τη μάχη της κυβέρνησης με τη διαπλοκή, θέλησε να ξεπεράσει τα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας και επιχείρησε να παίξει... μπάλα στο δικό του γήπεδο που είναι το γήπεδο της μάχης με τη διαδφορά.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να πάει το επικοινωνιακό παιχνίδι στο δικό του γήπεδο, κάλυψε τον Σαμαρά και τον Παπασταύρου και προσπάθησε να χτυπήσει τον πρωθυπουργό στο γήπεδο της καθημερινότητας.
Το κοινό συμπέρασμα είναι ότι οι δυο πολιτικοί αρχηγοί έφεραν... ισοπαλία χωρίς να υπάρξει παράταση!
Κερδισμένα για μια ακόμη φορά τα δυο άκρα. Ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής και ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ που κατήγγειλαν τη διαπλοκή, τα οικονομικά συμφέροντα, τη Δικαιοσύνη, τα Μνημόνια τους πάντες και τα πάντα.
Μιχαλολιάκος και Κουτσούμπας επένδυσαν στους αγανακτισμένους και κατεστραμμένους Έλληνες από την κρίση και κέρδισαν εντυπώσεις και ουσία.
Όσο οι συζητήσεις γίνονται σε αυτό το επίπεδο και με αυτό τον τρόπο τα δυο άκρα και ειδικότερα η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ θα είναι τα δυο κόμματα που θα ενισχύονται συνεχώς.
Keywords
Τυχαία Θέματα