Ηπα: o ομπαμα αποκλειει να παει για προεδρος η μισελ...

20:00 15/1/2016 - Πηγή: Fimotro
Με το παράδειγμα της Χίλαρι Κλίντον να είναι το πιο προφανές για να δημιουργηθούν ...
οι συνειρμοί, και με την δημοφιλία της Μισέλ να χτυπάει κόκκινο, ήταν προφανές ότι θα προέκυπταν και οι αντίστοιχες φήμες. Φήμες που θέλουν την Μισέλ να καλοβλέπει την διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ εν ευθέτω χρόνω.

Ο Ομπάμα όμως ήταν κατηγορηματικός κάνοντας μάλιστα μία απίστευτη δήλωση: «Υπάρχουν τρία πράγματα σίγουρα στη ζωή: ο θάνατος, οι φόροι και το ότι
η Μισέλ δεν θα μπει ποτέ στην διαδικασία για την εκλογή προέδρου».

Σπουδαγμένη στο Χάρβαρντ και μάχιμη δικηγόρος, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δυσκολεύτηκε να βρει την θέση της στα πρώτα χρόνια της παρουσίας του Ομπάμα στην θέση του προέδρου. Από τότε όμως πολλά άλλαξα αφού έγινε το δεξί χέρι στην προώθηση του άνδρα της, αναλαμβάνοντας σημαντικές καμπάνιες όπως την προστασία των παιδιών, την εκστρατεία κατά του πάχους, την προστασία των οικογενειών με στρατιώτες.

Οι δημοσκοπήσεις την δείχνουν μονίμως πιο δημοφιλή από τον άνδρα της εδώ και αρκετό καιρό, αυξάνοντας τις φήμες ότι σε πρώτη φάση θα πάει για Γερουσιαστής κάποιας πολιτείας και μετά θα τραβήξει για την προεδρία. Όσο για τον Ομπάμα αφήνει τον Λευκό Οίκο μετά από οκτώ χρόνια τον Ιανουάριο του 2017 χωρίς ακόμα να έχει ανακοινώσει τα σχέδιά του για το με τι θα ασχοληθεί στο μέλλον.
Keywords
Τυχαία Θέματα