Ηπα : δικαστης απαγορευσε στους πολιτες να προσερχονται στο δικαστηριο με τις πιτζαμες...

10:30 4/2/2016 - Πηγή: Fimotro
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ!
Εξοργισμένος με τις στυλιστικές επιλογές των πολιτών που επισκέπτονται το δικαστήριό του, ο δικαστής Κρεγκ Λονγκ...
από την Κολούμπια στην Πενσυλβάνια, ανήρτησε ανακοίνωση που απαγορεύει την εμφάνιση με… πιτζάμες!

«Οι πιτζάμες δεν είναι ενδεδειγμένη αμφίεση για ένα δικαστήριο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Έχουμε ένα αυξανόμενο πρόβλημα με ανθρώπους που δεν ντύνονται καταλλήλως για το δικαστήριο. Το ανήρτησα σαν υπενθύμιση ενός
κώδικα συμπεριφοράς που πρέπει να ακολουθείται ότι εμφανίζεται κανείς στο δικαστήριο», δήλωσε ο δικαστής Λονγκ στο δίκτυο WNEP.

Η εικόνα με την απαγόρευση έκανε το γύρο του Διαδικτύου με τους σχολιαστές να διχάζονται ανάμεσα σε εκείνους που εκτιμούν ότι ο οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να ντυθεί όπως επιθυμεί και εκείνους που συμφωνούν με τον Λονγκ.

«Κοστούμι, γραβάτα για τους άνδρες και ένα όμορφο φόρεμα για τις γυναίκες. Όχι πιτζάμες! Οι πιτζάμες πρέπει να φοριούνται μόνο στο σπίτι», τονίζει μία υπάλληλος του δημαρχείου της περιοχής που επικροτεί την απόφαση του δικαστή.

«Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα για να ασχοληθεί κανείς από το ντύσιμο», γράφει ένας πολίτης που εκτιμά ότι είναι ανούσια η παρατήρηση του Λονγκ.

Παρά τα όσα αρνητικά σχόλια που πραγματοποιήθηκαν, ο δικαστής επιμένεις πως όπως κάποιος πηγαίνει στην εκκλησία ντυμένος καλά, έτσι πρέπει να ντύνεται και στο δικαστήριο.

Βέβαια, επισημαίνει πως δεν πρόκειται για νόμο ή κανόνα, απλώς μία υπενθύμιση σε εκείνους που θέλουν να νιώθουν ότι βρίσκονται ακόμα στο κρεβάτι τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα