Ιντερνετ απο το διαστημα;

14:20 29/3/2014 - Πηγή: Fimotro
To Facebook δουλεύει με ρομπότ, δορυφόρους και λέιζερ για να προσφέρει το ιντερνετ ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου, στο δεύτερο μεγάλο στοίχημα της...
στο μέλλον της τεχνολογίας, μέσα στην τελευταία εβδομάδα.
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, ανακοίνωσε ότι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης συνεργάζεται με κορυφαίους ειδικούς
από τη NΑSA και μια ομάδα από την Ascenta, εταιρεία της οποίας οι ιδρυτές βοήθησαν να δημιουργηθεί το πρώτο μη επανδρωμένο αεροσκάφος που κινείται με ηλιακή ενέργεια.
Το Internet.org, η προσπάθεια του να συνδέσει όλον τον κόσμο με τον ίντερνετ, έχει κάνει «σημαντική πρόοδο», όπως δήλωσε ο Ζούκερμπεργκ, αλλά χρειάζεται να σχεδιάσει τη νέα τεχνολογία για να λειτουργήσει.
«Στην προσπάθειά μας να συνδέσουμε όλο τον κόσμο με την Internet.org, εργαζόμαστε πάνω σε τρόπους που θα φέρνουν το διαδίκτυο στους ανθρώπους, από τον ουρανό», πόσταρε ο Ζούκερμπεργκ στο προφίλ του στο Facebook.
«Aυτό πάνω στο οποίο εργαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι η δημιουργία ρομπότ, δορυφόρων και λέιζερ που θα παραδίδουν το ίντερνετ σε όλον τον κόσμο στον πλανήτη», όπως πρόσθεσε.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα