Ηλίας νικολακόπουλος: πολύ πιθανό το σενάριο των πρόωρων εκλογών

16:14 1/2/2021 - Πηγή: Fimotro

Έχει πολιτικό αισθητήριο και μεγάλη εμπειρία. Γι αυτό έχει σημασία η εκτίμησή του. Ο λόγος για τον καθηγητή εκλογικής κοινωνιολογίας στο ΕΚΠΑ Ηλία Νικολακόπουλο, ο οποίος μιλώντας στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ “Στο Κόκκινο” εκτίμησε ότι είναι πολύ πιθανό το σενάριο των πρόωρων εκλογών. Και συνέχισε ο γνωστός εκλογολόγος: Η κυβέρνηση θα επιδιώξει ένα παράθυρο ευκαιρίας ώστε να επισπεύσει τις κάλπες καθώς έχει μπροστά της την οικονομική κρίση, την πανδημία και

τα ελληνοτουρκικά. Σε ό,τι αφορά την ψήφο των αποδήμων, τόνισε ότι θα πρέπει οι εκπρόσωποι των κομμάτων να ελέγξουν την διαδικασία της εγγραφής των αποδήμων στους καταλόγους, για να μην ζήσουμε το εκλογικό σκηνικό του ’61 .

«Αν υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας σε σχέση με την πορεία της πανδημίας, η κυβέρνηση θα κάνει εκλογές. Το επιδιώκει γιατί δεν θέλει να αντιμετωπίσει το ερχόμενο διάστημα και την οικονομική κρίση και τα ελληνοτουρκικά» είπε χαρακτηριστικά.

Για την ψήφο των αποδήμων, τόνισε ότι «όσοι ψηφίσουν θα πρέπει να ενταχθούν σε εκλογικούς καταλόγους. Η διαδικασία ξεκινάει και μπορεί να υπάρξει λαθροχειρία».

The post Ηλίας Νικολακόπουλος: Πολύ πιθανό το σενάριο των πρόωρων εκλογών appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα