Ικανοποίηση του δ. μαρκόπουλου για την σωτηρία 300 θέσεων εργασίας στην “πίτσος”

19:41 25/5/2021 - Πηγή: Fimotro

«Σήμερα ήταν μια ημέρα συγκίνησης. Μια ημέρα νίκης για τους εργαζόμενους της Πίτσος στο Ρέντη. Με τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση επισκεφθήκαμε τη μονάδα της Πίτσος. Εκεί οι φίλοι μας, οι 300 πρώην εργαζόμενοι της μονάδας, κυριολεκτικά μας συγκλόνισαν με την αγάπη τους.

Με τη ζεστασιά και την αναγνώριση των κόπων για να διασωθούν οι θέσεις εργασίας τους μετά την εξαγορά των μηχανημάτων της Πίτσος από τον όμιλο Πυραμίς του ομίλου Μπακατσελου και τη δέσμευση επαναπρόσληψης όλων τους. Ο υπουργός βραβεύτηκε με ειδική τιμητική πλακέτα

για την αναγνώριση της καίριας συμβολής του στην προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία BSH – Pyramis ενώ ο Αδωνις με τη σειρά του με τίμησε προσωπικά με θερμά λόγια για τον αγώνα που έκανα μαζί με τους συνδικαλιστές σε τοπικό επίπεδο. Θα το ομολογήσω: είναι η πρώτη φορά που βούρκωσα.

Έχοντας λαϊκή συνείδηση και προερχόμενος από εργατική οικογένεια, θεωρώ πως η λαϊκή ΝΔ είναι το κόμμα που δίνει λύσεις στα προβλήματα των εργαζόμενων. Δεν ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε, δεν ξεχνάμε τους συμπολίτες μας που υποφέρουν».

The post Ικανοποίηση του Δ. Μαρκόπουλου για την σωτηρία 300 θέσεων εργασίας στην “Πίτσος” appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα