Ιδρυση θυγατρικης στην τουρκια...

10:01 20/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Την είσοδό του στην αγορά της Τουρκίας ανακοίνωσε ο όμιλος της ICAP, ο οποίος προχωρά στη σύσταση θυγατρικής εταιρείας στον τομέα της διαχείρισης απαιτήσεων.
Στη νέα εταιρεία...
θα συμμετέχει ως μέτοχος μειοψηφίας και η τουρκική Antroya Legal, Consulting and Advocacy Services. Η εν λόγω εταιρεία
δραστηριοποιείται πλέον των 10 ετών στην Τουρκία, απασχολώντας στον τομέα της διαχείρισης απαιτήσεων 50 άτομα τα οποία ήδη μεταφέρθηκαν στη νέα εταιρεία.
Διαθέτοντας ΙSO και ΙQ CERT πιστοποιήσεις, η Antroya μετέφερε επίσης το διευρυμένο στην είσπραξη απαιτήσεων πελατολόγιό της. Αντίστοιχα, ο όμιλος της ICAP θα συνεισφέρει στη νέα εταιρεία την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της θυγατρικής της Cycle σε μεθοδολογίες προσέγγισης και διαχείρισης πελατολογίου και σε τεχνολογίες πληροφορικής, καθώς και έλληνες πελάτες της που δραστηριοποιούνται στη Τουρκία.
Πρόκειται για την πέμπτη χώρα στο εξωτερικό που επεκτείνεται η ICAP, μετά την εξαγορά της από το SEEF Fund της Global Finance τον Δεκέμβριο του 2006.
«Είμαστε περήφανοι για την επέκταση αυτή του Ομίλου, μια και η συγκεκριμένη αγορά είναι πολύ μεγάλη και προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης. Οι τούρκοι συνεργάτες μας έχουν ήδη σημαντική παρουσία στη διαχείριση απαιτήσεων σε μια αγορά που αναμένουμε να αναπτυχθεί πολύ. Αρχίζοντας από το υπάρχον πελατολόγιο, στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει από την πετυχημένη ανάπτυξη των αγορών σε 4 διαφορετικά κράτη. Παράλληλα, εκμεταλλευόμενοι την φυσική μας παρουσία στη Τουρκία, θα διερευνήσουμε και τη δυνατότητα εισαγωγής και άλλων υπηρεσιών από τις υπόλοιπες επιχειρηματικές μονάδες που διαθέτει ο όμιλός μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ICAP Group, Νικήτας Κωνσταντέλλος.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα