Η βαλερι τριερβελερ ''πνιγει'' τον καημο της στον ινδικο ωκεανο !

00:07 8/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Σε ολιγοήμερες διακοπές στο τροπικό νησί Άγιο Μαυρίκιο του Ινδικού ωκεανού βρίσκεται η πρώην επίσημη σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ,...
σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Closer».

Στα καταγάλανα νερά του Ινδικού ωκεανού και συγκεκριμένα στον Άγιο Μαυρίκιο αποφάσισε "να πνίξει τον καημό της" μετά από τον χωρισμό της με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, η πρώην σύντροφός του, Βαλερί Τριερβελέρ.

Όπως αποκαλύπτει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer» που πρώτο είχε δημοσιεύσει τις αποκαλύψεις για την σχέση του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ, η Βαλερί
βρίσκεται στον Άγιο Μαυρίκιο με δύο φίλες της.

Το περιοδικό δεν αναφέρθηκε στα ονόματα των φίλων με τις οποίες η Βαλερί ταξίδεψε στο εξωτικό νησί, αλλά η εφημερίδα Parisien αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της τα ονόματα των κυριών με τις οποίες η Βαλερί κάνει διακοπές. Πρόκειται για την Βαλερί ντε Σενεβίλ, δημοσιογράφο και σύζυγο του υπουργού Εργασίας Μισέλ Σαπέν και την ηθοποιό Saïda Jawad.

Σύμφωνα με το Closer η Βαλερί που είναι φανερά αδυνατισμένη περνά τον χρόνο της με διάβασμα και κολύμπι ενώ στην παραλία εμφανίζεται με λουλουδάτο μπικίνι.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα