Η τζιλ μπάιντεν φόρεσε διχτυωτό καλσόν και το twitter έπεσε να τη φάει, με χυδαία σχόλια

22:16 6/4/2021 - Πηγή: Fimotro

Έναν πόλεμο στο Twitter ξεκίνησε ακούσια το Σαββατοκύριακο η Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν, όταν έβαλε ένα καλσόν με μοτίβο που πυροδότησε μια έντονη συζήτηση μεταξύ των επικριτών και των υποστηρικτών της.

Η 69χρονη Τζιλ Μπάιντεν επέστρεφε στην Ουάσιγκτον το βράδυ της Πέμπτης, μετά από ένα ταξίδι στην Καλιφόρνια, και φωτογραφήθηκε την ώρα που έβγαινε από το αεροπλάνο στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Άντριους στο Μέριλαντ, φορώντας ένα μαύρο σακάκι, μαύρη κοντή φούστα, μαύρα μποτάκια και ένα καλσόν με μοτίβο σταυρού.

Η

Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν, με την εμφάνιση που σχολιάστηκε

«Ντροπιαστικό» χαρακτήρισαν το λουκ οι επικριτές της

Αυτό το καλσόν όμως τράβηξε γρήγορα τα βλέμματα πολλών επικριτών στο διαδίκτυο, οι οποίοι το χαρακτήρισαν «σκουπίδι» και «ντροπιαστικό», κατηγορώντας την Πρώτη Κυρία πως είναι «πολύ μεγάλη σε ηλικία» για να κάνει μια τόσο τολμηρή εμφάνιση.

I think Jill B has the holidays confused.
She must think it's Halloween.
What is she 70? Either way she's much too old for fishnets & stilleto booties. https://t.co/6M0Kj3raPQ

— Jenn H (@JHolly517) April 5, 2021

«Νομίζω ότι η Τζιλ Μπάιντεν έχει μπερδέψει τις διακοπές. Μάλλον πιστεύει ότι είναι Απόκριες. Πόσο είναι; 70; Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία για διχτυωτό καλσόν και μποτάκια» έγραψε κάποιος. «Η Μαντόνα τηλεφώνησε και ζήτησε πίσω το λουκ της» πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης. Κι άλλοι τη συνέκριναν με την ποπ σταρ, με κάποιον να αναφέρει: «Θεέ και Κύριε, μοιάζει με τη γιαγιά της Μαντόνα».

Ένας χρήστης αστειεύτηκε ότι η Τζιλ Μπάιντεν έμοιαζε σαν να είχε ψωνίσει από κατάστημα ρούχων για έφηβους, και συγκεκριμένα το Forever21, γράφοντας: «Εϊ, Τζιλ Μπάιντεν. Δεν ονομάζεται Forever61 για κάποιον λόγο. Το Forever21 έχει ηλικιακό όριο». «Με επιπλέον 29,99 δολάρια, η Τζιλ Μπάιντεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως αξεσουάρ για την αποκριάτικη στολή της μια σκούπα» πρόσθεσε ένας άλλος.

Apparently people are mad that Jill Biden wore “fishnets.”

These are not even fishnets, people. They’re just patterned tights.

Grow up. pic.twitter.com/rCX0fN4oJ3

— Tara (@tara_atrandom) April 4, 2021

Η σύγκριση με τη Μελάνια Τραμπ

Αρκετοί συντηρητικοί χρήστες του Twitter εκμεταλλεύτηκαν επίσης την ευκαιρία να επαινέσουν την προκάτοχό της, Μελάνια Τραμπ, επιμένοντας πως η 50χρονη πρώην Πρώτη Κυρία θα φαινόταν πολύ καλύτερη με διχτυωτό καλσόν. «Η Πρώτη Κυρία είναι πολύ αρχαία για να φορά διχτυωτό καλσόν» έγραψε κάποιος. «Η Μελάνια έχει σίγουρα τα πόδια για κάτι τέτοιο, όχι η γερασμένη Τζιλ Μπάιντεν».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Η Τζιλ Μπάιντεν είναι πολύ μεγάλη για να φορά διχτυωτό καλσόν. Είναι αηδιαστικό. Αλλά η Μελάνια, από την άλλη, θα ήταν φανταστική». Ένας ακόμη ανέφερε: «Δεν είναι μόνο το διχτυωτό καλσόν. Είναι όλο το χάος. Μίνι φούστα; Όλα μαύρα; Το λουκ αυτό είναι άσχημο για μια γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας. Κανείς δεν δίνει προσοχή ούτως ή άλλως στην Τζιλ Μπάιντεν. Όλοι εξακολουθούν να μιλούν για τη Μελάνια».

Jill Biden Classy!

Melania Trump Trashy!#FLOTUS pic.twitter.com/FCLSO1qzTZ

— Marc ram

Keywords
Τυχαία Θέματα