Η συριζαια της διπλανης πορτας

15:19 23/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Του Θωμά Σίδερη
Τη Συριζαία της διπλανής πόρτας -πρώην Κνίτισσα ή πρώην Πασόκα με περισσότερο εξωστρεφή χαρακτηριστικά- θα την βρεις παντού: σε συλλόγους και συλλογικότητες, έξω από τη Βουλή...
αλλά και έξω από το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.Η Συριζαία της διπλανής πόρτας έχει ως πρότυπα τη Ρένα Δούρου και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου – η τελευταία έχει λάβει στα μάτια της
μυθικές διαστάσεις και θεωρείται η απόλυτη Ελληνίδα Σιμόν Ντε Μποβουάρ.

Η Συριζαία Κνίτισσα άφησε πίσω της το ταγάρι της δεκαετίας του ’80, ενώ η Συριζαία Πασόκα το elegant look της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη – η Συριζαία της διπλανής πόρτας έχει πάντα στην τσάντα της αντιασφυξιογόνα μάσκα, έτοιμη να συγκρουστεί με τα μννημονιακά ΜΑΤ.

Για τη Συριζαία της διπλανής πόρτας, ο Αλέξης Τσίπρας όταν δε γράφει τα «Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας» του είναι απλώς ο Τσε – αυτός και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι οι μοναδικοί άντρες που μπορούν να κάνουν κομπλιμέντα στη Συριζαία της διπλανής πόρτας, αφού κάθε άλλος που θα το τολμήσει, θα είναι απλώς σεξιστής και χυδαίος.

Για τη Συριζαία της διπλανής πόρτας ο άντρας που έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον πρέπει να είναι απολυμένος ή να βρίσκεται σε διαθεσιμότητα (προς θεού όμως, μην τον χαρακτηρίσετε μπροστά της (απελπιστικά) διαθέσιμο, γιατί πολύ απλά θα σας κάνει μήνυση για σεξιστικά υπονοούμενα με συνήγορο υπεράσπισης την πανταχού παρούσα Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Συριζαία της διπλανής πόρτας ακούει ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και εσχάτως ανακάλυψε την έθνικ και τη τζαζ μουσική – αποτίναξε, η μεν Κνίτισσα τον Πάνο Τζαβέλα, η δε Πασόκα τον Θωμά Μπακαλάκο, και όλες μαζί στράφηκαν μετά βδελυγμίας στον Manu Cao και τους Calexico.

Η Συριζαία της διπλανής πόρτας έχει το δικό της λεξικό, που αρχίζει και τελειώνει στο α, με τις περισσότερες λέξεις να είναι σύνθετες και να έχουν ως πρώτο συνθετικό το «αντι»: αντιμνημονιακή, αντιρατσίστρια, αντιφασίστρια κοκ

Η Συριζαία της διπλανής πόρτας δηλώνει αλληλέγγυα σε επαγγέλματα που αν δεν τα αγνοούσε, σίγουρα δεν τα είχε σε καμία υπόληψη: καθαρίστριες, σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνόμοι.

Η Συριζαία της διπλανής πόρτας υπερασπίζεται τα δικαιώματα του Αυγούστου Κορτώ αλλά όχι του Γρηγόρη Βαλιανάτου – ο τελευταίος είναι ένας τιποτένιος «νεοφιλελές».

Η Συριζαία της διπλανής πόρτας ακύρωσε όλες τις κρατήσεις της στο «Αλάτσι», πέταξε τα σακίδια παλιών γκόμενων στα σκουπίδια και πια μαγειρεύει σε συλλογικές κουζίνες.

Πηγή : trenomag
Keywords
Τυχαία Θέματα