Η realnews αυτης της κυριακης...

14:15 30/7/2016 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με τίτλο: “Νέο φόρο “κρύβει” το πλαστικό χρήμα” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει “το τελικό σχέδιο για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές”, το οποίο προβλέπει...
“πρόστιμο από 22% έως 45% σε όσους δεν συγκεντρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό αποδείξεων, ανάλογα με το εισόδημά τους”.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, “από την 1η Οκτωβρίου θα τεθεί σε ισχύ το νέο καθεστώς
για πληρωμές με πιστωτικές κάρτες. Εντός της εβδομάδας κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών”.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ακόμα:

- Ποιες δαπάνες θα μετρούν για να “χτιστεί” το αφορολόγητο.
- “Μαύρη λίστα” για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν θα έχουν μηχάνημα αποδοχής καρτών (POS).
- Ποιοι εξαιρούνται από τις νέες ρυθμίσεις.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης και έχει τίτλο “Ώρα να παίξει ενωτικό ρόλο η έντιμη δημοσιογραφία”. Ο Χρ. Πασαλάρης καλεί την έντιμη δημοσιογραφία να παρέμβει στην πολιτική ηγεσία και να παίξει ενωτικό ρόλο εν όψει των δύο εθνικών κινδύνων που απειλούν την πατρίδα: Πρώτος κίνδυνος ο απρόβλεπτος δικτάτορας της Τουρκίας Ερντογάν που έχει στραμμένο το βλέμμα του στο Αιγαίο. Και δεύτερος, η επερχόμενη οικονομική επιδείνωση με τα νοικοκυριά να ζουν δυσβάστακτες στερήσεις που θα οδηγήσουν ίσως το λαό σε απρόβλεπτες εξελίξεις. Ο αρθρογράφος επικρίνει την πολιτική ηγεσία που δεν ενώνεται και δεν συνεργάζεται αυτές τις κρίσιμες ώρες, αλλά εξαντλείται σε καυγάδες για την απλή αναλογική και για το Σύνταγμα, στην πραγματικότητα όμως για την διατήρηση της “καρέκλας”, χωρίς να βλέπει ότι ο λαός έπαυσε να την εμπιστεύεται…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Η παραίτηση Τόσκα και το “όχι” του Αλέξη Τσίπρα. Ο άγνωστος διάλογος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον πρωθυπουργό μετά τον θόρυβο που ξέσπασε για την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. σε υπό κατάληψη κτίρια στη Θεσσαλονίκη.

- “Χρησμός” Βούτση για υποκλοπές. Ο πρόεδρος της Βουλής μιλά στην “R” για “ενδεχόμενες παρακολουθήσεις από μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα ή από υπηρεσίες με διεθνείς αναφορές”.
- Δημοψήφισμα για συνταγματική κατοχύρωση της απλής αναλογικής σχεδιάζει ο πρωθυπουργός.
- Δημήτρης Σταμάτης: “Επωφελής για τη χώρα η ενδυνάμωση της σχέσης της Ν.Δ. με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι”.
- Σταύρος Θεοδωράκης: “Ο Τσίπρας έχει τον Λεβέντη ως φόβητρο για τον Καμμένο”.
- Κραυγή αγωνίας από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα: “Ο θάνατος είναι η λύτρωση. Τρέμουμε τα βασανιστήρια”.
- Η αδερφή του Έλληνα ήρωα του Μονάχου αποκαλύπτει στην “R”: “Ζούσε ο αδερφός μου όταν ο δολοφόνος τού έδωσε την χαριστική βολή”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

- Πατάνε γκάζι στον έρωτα! Ο Γιάννης Βούρος και η Χριστίνα Πολίτη είναι ζευγάρι. Η γοητευτική δημοσιογράφος και ο άξιος ηθοποιός ζουν μια σχέση πάθους, που τους κάνει να λάμπουν από ευτυχία.
- Η αποκάλυψη-σοκ της Μπέσυς Μάλφα. “Όταν έχασα τη μητέρα μου, πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη να βάλω τέλος στη ζωή μου”, λέει στην “R” η δημοφιλής ηθοποιός.
“Θέλω να κάνω οικογένεια με τη Ναυσικά”. Ο Κώστας Σόμμερ είπε σε φιλικό του κύκλο ότι είναι πάλι μαζί με την ηθοποιό Ν. Παναγιωτακοπούλου και σκέφτονται σοβαρά να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα.
- Ο Σάκης Ρουβάς ξεσήκωσε τη Μύκονο.
- Τόνια Σωτηροπούλου: Η “γοργόνα” παραμένει μόνη. Μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξη Γεωργούλη, απολαμβάνει τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων.
- Γιάννης Ζουγανέλης: “Εχω πληρώσει το τίμημα της αθωότητας”.
- Παύλος Ευαγγελόπουλος: Η νέα σύντροφος του γόη των 80s.
Keywords
Τυχαία Θέματα