''η μη ξεκαθαρη θεση της αθηνας και οι επιλογες της τωρα''...

23:30 17/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Οι ελληνικές θέσεις είναι από τις μεγαλύτερες δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις λέει η JP Morgan σε σημερινή της έκθεση...
τονίζοντας, ότι, όλοι προσπαθούν να καταλάβουν ποιες είναι οι ελληνικές θέσεις. Η θέση της υπόλοιπης Ευρώπης φαίνεται ξεκάθαρη, προσθέτει.

Θέλουν να επεκταθεί το σημερινό πρόγραμμα του EFSF και μετά να ολοκληρωθεί επιτυχημένα, ώστε στην συνέχεια να πραγματοποιηθούν οι εκταμιεύσεις. Όμως, συνεχίζει η έκθεση της JP Morgan
χρειάζονται oρισμένα μέτρα να λάβουν χώρα, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχημένα το πρόγραμμα.

Mόνη της η διαδικασία της επέκτασης δεν απελευθερώνει τα χρήματα, επισημαίνει ο αναλυτής. Ακριβώς, τι μέτρα πρέπει να παρθούν ( για να εκταμιευθούν τα χρήματα ) είναι ανοικτά σε διαπραγμάτευση.

Η ελληνική κυβέρνηση δεν χρειάζεται να συμφωνήσει σε μέτρα που είχε συμφωνήσει η προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά να επεκτείνει εκείνα που χρειάζονται αλλαγές και να προσφέρει ισοδύναμα μέτρα ( εναλλακτικές ). Κατά την άποψη της υπόλοιπης Ευρώπης το τρέχον πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί επιτυχημένα, και οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν για μελλοντική χρηματική στήριξη. Στην καλύτερη περίπτωση η Ελλάδα θα χρειαστεί προληπτική γραμμή στήριξης και στην χειρότερη περίπτωση θα χρειαστεί ένα τρίτο πακέτο στήριξης.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα